ГАВРА! Шефът на Първо районно се оправда за пребития бизнесмен: Не е подал жалба, няма как да разследваме насилие

Крими

ГАВРА! Шефът на Първо районно се оправда за пребития бизнесмен: Не е подал жалба, няма как да разследваме насилие

90610
на 19.11.2016
ГАВРА! Шефът на Първо районно се оправда за пребития бизнесмен: Не е подал жалба, няма как да разследваме насилие
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Няма подадена жалба от лицето, което твърди, че е пострадало. В момента се извършва проверка по случая. Това заяви пред Нова тв Николай Бонев, началник на Първо РПУ – София по повод зверския побой, който бизнесменът Росен Карадашки твърди, че е претърпял от полицаи в районното.

Въпросното лице е обявено за общодържавно издирване с мярка установяване на адреса, тъй като лицето е многократно издирвано на постоянен адрес и не е намерено, обясни Бонев.

По думите му, при отиването на адреса в Нотариалната кантора, служителите на реда са се легитимирали пред Карадашки и са изчакали 10 минути да си приключи сделката в кантората, след което са го извели към патрулката.
Представителят на МВР е категоричен, че няма как да се говори за побой и насилие, след като няма подадена жалба от пострадалото лице.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

ПИК припомня, че Росен Карадашки разкри преди дни, че е бил зверски пребит от полицаи. "Настъпиха ми главата, започнаха да ме ритат в тялото, в главата. Бях ударен с цевта на оръжието по слепоочието им. Не оказах никаква съпротива. Бях в абсолютно безпомощно състояние, с белезници, легнал по корем", сподели бизнесменът.

"Този ден видях смъртта в очите. Чудо е, че оживях. След като влязох в патрулката, един полицай седна върху гръдния ми кош и аз не можех да дишам. Бях почти убит в тази патрулка", допълва бизнесменът.

"Подал съм сигнал в прокуратурата. Това нападение е свързано с мафиотски структури. Зад това насилие стоят бивши и настоящи структури на 1-во РПУ в София, част от които в момента са адвокати", категоричен е бизнесменът.

Дисциплината е затегната, служителите ни са инструктирани да спазват закона и етичния кодекс на МВР за отношение към Гражданите, защити се Бонев в отговор на въпроса как ще коментира популярния слоган „Като Първо няма второ”.

Факт е, че повереното му за управление Първо РПУ – София е прочуто с поредица на брутални случаи на насилие. Миналата година заради сигнал на побой над момиче дори бяха уволнени служители на районното, а шокиращите кадри на полицейска агресия предизвикаха гневна вълна в социалната мрежа и публичното пространство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за последния ден на април: Нова работа за Телеца, Раците да не мърдат много, а Скорпионите да тръгват за чужбина САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за последния ден на април: Нова работа за Телеца, Раците да не мърдат много, а Скорпионите да тръгват за чужбина
ПИК TV x
Тома Биков пред ПИК TV: Управлявахме с ППДБ заради Корнелия Нинова (ВИДЕО) Тома Биков пред ПИК TV: Управлявахме с ППДБ заради Корнелия Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК