Гатлин счупи рекорд на Болт, но напразно

Други спортове

Гатлин счупи рекорд на Болт, но напразно

6447
на 29.02.2016
Гатлин счупи рекорд на Болт, но напразно
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По време на шоу в Япония американският спринтьор Джъстин Гатлин в бягането на 100 метра е надминал световния рекорд на Юсейн Болт от Ямайка, съобщи френският вестник "Льо Фигаро".

Но този резултат никъде няма да бъде регистриран официално, тъй като на шоуто Джъстин Гатлин е бил сам на пистата и го е съпровождал много силен попътен вятър - до 20 метра в секунда, а допустимият е 2 метра в секунда. Това позволи на 34-годишния Гатлин да пробяга 100 метра за 9.45 секунди. Световният рекорд 100 метра при мъжете на Юсейн Болт е 9.58 секунди и бе поставен на Световното първенство по лека атлетика в Берлин на 16 август 2009 година.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК