Вход
София
Времето в София -2 o C

ГЕЙ СКАНДАЛ С РАДАН: Хомосексуални екшъни разцепиха "Да, България" - авери на Кънев и Христо Иванов им скочиха заради розовите перуки

ГЕЙ СКАНДАЛ С РАДАН: Хомосексуални екшъни разцепиха "Да, България" - авери на Кънев и Христо Иванов им скочиха заради розовите перуки

на 11.06.2019
416556
38
ГЕЙ СКАНДАЛ С РАДАН: Хомосексуални екшъни разцепиха "Да, България" - авери на Кънев и Христо Иванов им скочиха заради розовите перуки
Автор: ПИК
11.06.2019
38
416556

Жесток гей скандал разцепи партията на Христо Иванов "Да, България". Едни от най-близките му хора напускат заради пристрастията на проваления правосъден министър и новоизлюпения евродепутат Радан Кънев към хомосексуалситите, които даже шестват из софийските улици и тровят с разврат обществото. До момента публично двама от най-важните хора в партията се отрекоха от Христо Иванов и Радан Кънев.

Ето какво написа Любомир Авджийски:

Христо,

Май дойде време да си кажем неща, които дълго отлагахме. А сега трябва да ги кажем публично.

Когато създавахме „Да, България“, ние се съгласихме, че ще оставим различията, докато се борим с организираните сили на злото в тая страна - корупция, мафия, зависимости от Русия и т.н. и т.н. Казахме си многократно, че няма да даваме приоритет на теми, които ни разделят. Не само ние двамата, но и много други си повярвахме, че това е възможно.

В името на това аз и други членове /тогава/ на Националния съвет на „Да, България“ приехме коалицията с ДЕОС, макар да не споделяхме крайно либералните им цели и приоритети. Единственото, което поисках тогава от теб е да не се използва „Да, България“ за теми, по които не сме единни - еднополови бракове и „полови (р)еволюции“.

Приех коалицията с ДЕОС не като морален компромис, защото смятах, че повечето от хората там са почтени и можем да бъдем рамо до рамо в борба с корупцията, оставяйки различията. И от моя страна нищо не се е променило.

В името на общата цел не се възпротивих, когато „Да, България“ излезе с позиция в подкрепа на Истанбулската конвенция, макар темата да разделяше обществото по същите признаци. Личното ми мнение е, че домашното насилие не се бори с конвенции, дори не и само с промени в Наказателния кодекс /да, той има нужда от промени/, но с работещи съдебни институции и общество, което е осъзнато и променено духовно и морално.

Редица уважавани от нас юристи се втурнаха да обясняват, че т. 53 от Обяснителния доклад, не била това, което е. Но и двамата знаем, че Gender Identity е половата идентичност, която ти сам можеш да избереш независимо от физическия пол по рождение. Тази възможност Конвенцията гарантираше с т. 53 и др. Смятам, че LGBT активистите/ казвам този термин с пълно уважение и без презрение/ бяха поставили своеобразна политическа „клопка“ - ако подкрепиш Конвенцията, то подкрепяш и въвеждане на възможността за избор на полова идентичност-Gender Identity /не само чрез самия текст на Доклада, но чрез всички последващи промени, които ще бъдат неминуеми/. А ако кажеш, че си против Конвенцията, то ти се поставяш в ролята на някой, който е „за“ домашното насилие. Имаш ли избор.

Когато през миналото лято ВМРО, ГЕРБ, БСП и ДПС се опитаха да прокарат тоталитарни промени в Закона за вероизповеданията, които бяха тежък удар върху свободата на словото, свободата на събранията, свободата на убеждения, свобода на придвижване, право на труд и т.н. от „Да, България“ и Демократична България не излязохте с позиция, въпреки неколкократните ми подкани. Този момент беше ключов, за да покажем, че се борим за справедливост и срещу тоталитаризма, без да даваме приоритет на етикетите либерали, консерватори, десни и леви. Изпуснахме го.

Сега, ден след като излизаш с позиция в подкрепа на „Прайд 2019“, аз виждам, че балансът отдавна е загубен. Сам разбираш, че позицията ти във ФБ макар и умишлено да избягва термините „подкрепям“ или „подкрепям исканията“, се разбира и има стойността именно на подкрепа за каузата на LGBT общността изразяваща се в въвеждане на еднополови бракове в България и полова самоопределеност.

Христо, бракът е съюз между един мъж и една жена, а половете са само два. Не знам дали има нужда да казвам това именно на теб.

Казваш, че не трябва да позволяваме да ни разделят, но явно, че темата, която ни разделя е приоритетна за много от хората в „Да, България“ /и Демократична България/, включително в Изпълнителния и в Националния съвет.

Позицията ти, макар и да е чрез твоя личен профил, де факто е позиция на „Да, България“. Не ми се иска да влизам в конкретика защо.

И последно - когато излязох от Изпълнителния съвет, а след това и от Националния съвет на „Да, България“, не го направих публично. Сега обаче публично прекратявам членството си в партията.

Знаеш, че правя това с болка, но и без омраза или презрение, макар да съзнавам необратимостта на този акт. Просто в обществените отношения позициите и жестовете имат важно значение. Знаеш, че в продължение на 3 години, дадох достатъчно индикации преди да стигна до сегашното решение.

Вярвам, че приятелството ми с теб и общността на Демократична България ще остане и ще се борим отново на една нива по основната кауза, но не и като съработници в една и съща партийна организация.

И последно - не бих дал подкрепата си в бъдещи избори за Демократична България, освен ако изрично и ясно не се върне онзи баланс между либерално и консервативно, за който се съгласихме, преди Учредяването.

„По отношение на семейните ценности аз съм консерва, по отношение на личните свободи аз съм либертарианец, по отношение на културата аз съм левичар, а по отношение на морала съм екстремист.“

Ето какво написа и Стоил Яков, който беше дясна ръка на Радан Кънев, също по скандалната тема:

Взе да ми писва от късането на ризи за или против прайда. За да си дам и аз моите 50 стотинки имам няколко въпроса към LGBT общността:

- кой и как ви забранява да живеете заедно и да правите каквото там правите?

- кой и как ви забранява да завещавате един на друг имуществото си, за да можете да се наследявате?

- защо си мислите, че ни вълнува като какви се възприемате, че ни го навирате в носа?

- не мислите ли, че този агресивен призив за подкрепа от ваша страна звучи фалшиво (искате толерантност без вие да сте такива) и по-скоро отблъсква?

На финала - не разбирам от какво не сте доволни…. искате да парадирате - 12 години парадирате, никой не ви спира… айде, останете си със здраве и догодина по-кротко."

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
Абе, ПИКьовци...аман бе, сменете манджата!
2
ТЕЗИ ОТ --- ДС , ГРЕШКА ОТ ДА БЪЛГАРИЯ И ОТ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ОТ Д С СИЛНА БЪЛГАРИЯ СА ВСИЧКИТЕ --- ПЕДЕРУНГЕЛИ УНИКАЛНИ !
3
За джендърите питайте Нинова,тя (той,или то) иска да се бие с Бойко като мъже!Завалията съвсем се омота с тази хормонална недостатъчност,а може и с андрогенни добавки да се е назобила!
4
Ама, вие, които сте ВЯРВАЛИ на бай радан и бойкикев, защо бе, хора, не видяхте ли какви боклуци са?! Червени боклуци! Големи червени боклуци!
5
Най-ексклузивната "медия" разбра за писмото три дни след публикуването му. Ако Авджийски беше джихадист ...
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Наистина ти отива името простак!
8
А пeдaлът Нeдялko Нeдялkoв Йopдaнoв от кой пол е?
9
ПИК минавате всякакви граници! Вие сте за затвор.... ама като няма държава така е...още три месеца ще си скъсвате задниците да хулите, само и само Тиквата да печели! ЗАКРИВАЙ!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
скоро ще ви четат само на животинския пазар.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Те така знаят - нали са отрочета на БКП
14
Питайте кмета на Симитли кой какъв е в Булгаристан, защото ни управлява двуцефка. Нямам против обратните, но нека си го кажат и тогава да видим колко гласа ще получат...
15
Абе, недю не беше ли и той швестърка? Как ви позволява шефката ви, да плюете по събратята и? Славуца не го ли помпи тоя фъфлещ индивид?
16
Много червен трол е написал простотии много нещо. Че 80% от вас са дебили ваш любимец ви го каза, но чак такива дебили които загубиха изборите само заради простотиите, псувните лъжите и заплахите които пишете и пак да продължавате в същия дух не съм си го представял. А да продължавате да се държите така е много гот за ГЕРБ, осигуряване им поредната победа на общински избори.
17
Бойчето е научил педера.стлъка у пожарната.Лапал е "шланговете"на цялата команда.Бил много удобен за кавали,поради обратната му захапка.От там идва първия му прякор -дълбокото гърло !
18
АМА РАДАНЧО НАИСТИНА НА БРИТАНСКА ЛЕЛИЧКА ПРИЛИЧА... ВИЖ ГО ВЕ,ВИЖ ГО ВЕ ?
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Малееееее то тук пълно с пидали гербари анални майстори. Марш бе тикви цифуни
21
отговор на коментар
Мисля, че е прекалила с хапчетта клименум против горещите вълни.
22
Како ма како тъй ша та пора като риба с големия си м-аркуч!
23
немаш $ишка да ебе$ мишка, къде се слагаш бе малоумен гербар. Хайде бегай да цункаш Баце под пъпа. Вие гербавите тролове от центъра само за това ставате нещастници.
24
Абе долнопробен русофилски гейзер питай майка си с ташаците дето ги ла-паш всяка вечер що те е направил гнусен п-едал като нея!
25
Много обичам да въртя на шиша червени травеси като теб и да им правя халките отзадкато маймунските ,казах!
26
НИМА ИМА ПО ГОЛЯМА КРАСОТА ОТ КРЕМЪЛСКАТА ДВОЙКА МУТИН И НЕГОВИЯ БОЙФРЕНД ДМИТРИЙ ПЕДВЕДЕВ ? ТОВА Е НАЙ ВЛИЯТЕЛНАТА СОДОМИТСКА ДВОЙКА В СВЕТА ,СЛАВА ,СЛАВА , СЛАВА НА СКРИТАТА ЗАДНА НАСЛАДА !
27
На последната снимка пак са Иванов и Кънев ми се струва ( тази с целувката) :D
28
НЕ НИ ПУКА КАКВО МИСЛИТЕ ЗА НАС И НАШАТА ВРЪЗКА!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Тая партия винаги е била смешна и още по-смешна и жалка става. Да се закриват и това е.
33
#27, имаш нaбитo окo,, позна, точно те #27, имаш нaбитo окo,, позна, точно те са
34
Тоя Ицо Иванов да не е мека китка, та ги варди толкова гейовете?
35
Корнелия и Дора Я. спяха в едно бунгало на Роженския събор през 2009.,самички в цяло бунгало , с баня и WC. Събота беше в най голямата жега ,а гълъбчетата не излизаха ,освен за храна и напитки ! Три дни и нощи!
36
Да, България няма шанс да оцелее с лидер като Христо Иванов, хронично провалящ се човек.
37
Поне вече знаем, че джендърите у нас си имат своя мощна коалиция – „Демократична България“ на Прокопиев, Радан и Пинокио Иванов!
38
Сега остава да чуем,че и СТАНИШЕВ е върл противник на ГЕЙОВЕТЕ или както иска да ги нарича цензурата.Това е по интересно за приватизаторите,както казва другаря :"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г. Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят. наберете това в youtube КИТАЙ СМОГ | Вот как Си Цзиньпин отменил результаты приватизации
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 25589
архив

Две блондинки решили да се качат на метро. Едната блондинка попитала другата:
– На кой номер метро ще се качиш?
– На номер 1.А ти на кой номер ще се качиш?
– На номер 2.
И двете се качили на номер 12…

няма нови новини
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
сега
1567
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов с ключов коментар за националната сигурност и НАТО (СНИМКИ)
x
Секс и алкохол - кои са недостатъците на тази комбинация?
x