Генерал Гном официално приключи десницата по БНТ

НАЙ-ВАЖНОТО

Генерал Гном официално приключи десницата по БНТ

177742
на 25.11.2020
Генерал Гном официално приключи десницата по БНТ

Преди малко по БНТ генерал Атанас Атананов, по-известен като генерал Гном, официално приключи десницата в България.

препоръчано

Така е, след като иначе либерално мислещи хора си избраха за лидер бивш прокурор на Тодор Живков от Възродителния процес.

Поведението на Атанасов можеше да бъде окачествено като комично, ако всъщност не произведе трагичен ефект за неговия електорат.

Атанасов, представете си, реши да се скара на шефа на "Пирогов" проф. Балтов, който си позволявал да коментира защо някакви хора протестирали срещу мерките.

Ехидно нарече Балтов "господин", вместо "професор". Вероятно за да умаловажи компетентността му. 

Точно Балтов, човека, който не спи, а дежури денонощно вече осми месец на най-първа сред първите линии, един от великомъчениците на лекарската доблест. 

Генерал Гном срещу професор Балтов! Сблъсък на титани. С чия морална победа ще завърши той, смятате - приятели от дясното?

Това да му беше кусурът обаче на вашия Гном. Задявката с Балтов. Последва нещо далеч по-страшно. В прав текст лидерът на проевропейската, прозападна и пронатовска "Демократична България" призна, че е готов да се коалира с всеки извън ГЕРБ. С всеки. С червеното острие на кремълска издръжка Мая Манолова, с трубадура на мутрочалгата Слави Трифонов, с Отровното трио на обвиняемия беглец Васил Божков!

Мая вече се е променила, а ние сме национално отговорни, съвсем насериозно ни обясни генерал Гном, с което - подозирам, хвърли в културен шок и суициден пристъп разумните си последователи.

Жалко за всички героични напъни на неговия колега Христо Иванов, който с една лодчица пробва да реанимира партията си през лятото. И почти успя. Сега Гнома сра на метенето.

Дотук бяхте, сбогом!

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 300
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това