Ген. Михо Михов: Изказванията на Плевнелиев за война в Европа са по-скоро импровизации

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Ген. Михо Михов: Изказванията на Плевнелиев за война в Европа са по-скоро импровизации

6657
на 24.06.2016
Ген. Михо Михов: Изказванията на Плевнелиев за война в Европа са по-скоро импровизации
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това, което става на Острова, силно ни ангажира. Тези нови изказвания за война в Европа са по-скоро импровизации. В момента госпожа Цачева е разпределила доклада за състоянието на националната сигурност на България на 14 комисии. Правителството казва, че в Югоизточна Европа няма предпоставки за война. Това каза ген. Михо Михов в ефира на БТВ.

препоръчано

„От „Студената война” насам се създава условие за формиране на определени фронтове. Заради това парламентарната група на АБВ внесе декларация в Народното събрание с две цели” заяви Михов. „Българкста армия ще изпита приемствен колапс”, каза депутатът. „В Черно море направихме два опита за изграждане на бригади, но не се реализираха. Както виждате посланията са към Русия, но ние такива заплахи не сме отчитали в Комисията по отбрана”, каза Михов.

Според него въпросът за бежанците си струва да бъде дискутиран системно. „Той еволюира. От готовност на ЕС да приема бежанци до ограждането на Съюза със защитни решения”, добави политикът, член на АБВ. „Ние сме членове на един съюз и трябва да се въоръжим със съизмерими оръжия” завърши Михов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК