Георги Дерменджиев след поредната загуба: Допускаме грешки на растежа

Футбол

Георги Дерменджиев след поредната загуба: Допускаме грешки на растежа

6532
на 15.11.2020
Георги Дерменджиев след поредната загуба: Допускаме грешки на растежа
Автор:   ПИК

Селекционерът на българския национален отбор Георги Дерменджиев подходи философски след поражението с 1:2 срещу Финландия в поредния мач от Лигата на нациите, заявявайки, че допусканите от нашите играчи грешки са част от израстването им. 

препоръчано

Той похвали отбора за показаното старание и себераздаване, но призна, че срещу подобни отбори такива грешки редовно биват наказани. 

"Всеки мач е различен, влязохме в мача плахо и трябваше да догонваме. Можеше да се стигне до друг резултат, но платихме данък за изпуснатата дузпа. Когато играеш с отбора от тази класа, всяка грешка се наказва. Грешки на растежа са това“, започна той.

"Ние можем да излезем срещу Ирландия освободени и не се знае какъв резултата може да постигне, Играчите днес се постараха, Финландия е един добър отбор и имам известно удовлетворение, че нямаше апатия. Момчетата показаха много борба. Искам да покажа положителните неща, да ги покажа на момчетата и те да се опитват да ги повтарят“, завърши Дерменджиев, цитиран от "Гонг".

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това