Вход
София
Времето в София 0 o C

Георги Марков пред ПИК след терористичния акт в Париж: Обезглавиха Европа! Ислямисти режат християнски глави, а европарламентът мълчи

Георги Марков пред ПИК след терористичния акт в Париж: Обезглавиха Европа! Ислямисти режат християнски глави, а европарламентът мълчи

на 19.10.2020
77182
0
Георги Марков пред ПИК след терористичния акт в Париж: Обезглавиха Европа! Ислямисти режат християнски глави, а европарламентът мълчи

Уважаеми читатели на ПИК, в предградията на Париж за пореден път обезглавиха християнин - френски учител си отиде с отрязана глава от ислямисти.

Георги Марков с мощен призив: Не слушайте Урсула, а Виктор Орбан - Създателят ни е дал два пола

Георги Марков с мощен призив: Не слушайте Урсула, а Виктор Орбан - Създателят ни е дал два пола

Да слушаме здравия разум на Виктор Орбан, а не призивите...

на 28.09.2020

Преди дни полицейски началник и съпругата му бяха заклани от ислямистки терористи в дома им пред очите на 3-годишното им дете.

Неотдавна, пак във Франция, трима мигранти убиха на секундата християнин-шофьор на автобус, задето им направил бележка да си сложат маски. Неотдавна край Гренобъл, ислямист вилня с меч и посече маса народ, убивайки няколко души. 

Четирима полицаи в Париж бяха убити в гръб от миграцията на ножа - този път с керамични ножове. Да си спомним ли за десетките убити в Ница, Марсилия, Страсбург, Париж? Стигна се дори до там свещеник да бъде заклан в храм.

Изумен Макрон отиде на местопроизшествието и видимо сломен каза: "Няма да могат да ни разделят". Уважаеми г-н президент, ТА ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ РАЗДЕЛЕНИ! Това го каза, хвърляйки оставка, вътрешният ви министър Жарар Колон. Според него, в страната ви, вече има две нации - френска и ислямска и те не са на девет планини от гражданска война. В събота г-жа Льо Пен беше категорична, че войната във Франция вече е факт. Най-талантливият, заедно с Марион Марешал, млад френски политик - Франсоа Белами, също заяви: "Ислямът ще унищожи всичко, което Франция от векове създаде".

Ами то вече, млади господине, унищожаването започна. 800 поругани християнски паметници за 2019 г.. Запалиха ви Нотр Дам, след това катедралата в Нант и само се питаме - коя ще е следващата? 

Кой е виновен за миграцията на ножа и за 205-те заклани според "Дойче веле"? Ще цитирам известния журналист Ив Маму - автор на книгата "Великото игнориране". Във вестник "Фигаро" в прав текст той каза: "Нашият политически елит ни предаде, затваряйки си очите пред ислямизацията на страната". За това неотдавна черни жилетки напълниха летището в Париж и ревнаха "Франция не е на французите!".

За съжаление и Германия не е пощадена. Ислямът стана част от тази страна, по думите на Ангела Меркел. "Елате, ще се справим", каза канцлерката 2015 г. и потече християнска кръв - в Берлин, Франкфурт, Ройтлинген, Кьотен, Кемниц, Висбаден, Фрайбург. В град Кандел не беше пощадена, а бе безмилостно заклана преди Коледа, 15-годишната Мия от афганистанския изверг Абдула. Сходна е ситуацията в Холандия, Белгия и т.н.

Европа е обезглавена, а европарламентът мълчи. Нали говорим за върховенство на правото? Та това ли е върховенството на правото? Говорим за европейски ценности, а има ли по-голяма ценност от живота и здравето на европейските граждани? 

Уважаеми евродепутати и еврокомисари - защо нито един от вас не обели думата християнство в последните 5-6 и повече години? Къде е Верчето Юрова, нали отговоря за европейските ценности? Къде се е скрила Урсула? Та тя предлага нов мигрантски план, който е старият в нови дрехи! Къде са евродепутатите? Не ви ли е срам да се занимавате с македонското малцинство в България и Истанбулската конвенция, когато в Западна Европа колят християни като мухи? 

Прав е Виктор Орбан, който каза: "1989 г. смятахме Западна Европа за нашето спасение, сега ние, вишеградците, сме спасението на Европа". И е прав. В тези страни няма миграция на ножа, няма заклани християни и изнасилени малолетни. Мястото на България е все по-близо до Вишеградската четворка. ЕС няма бъдеще с този европарламент и тази еврокомисия. Той допусна обезглавена Европа.

коментара записа: Ивайло Атанасов

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20245
архив

Пияница се събужда сутринта на една пейка в Морската градина във Варна и гледа младо момче до него. Взира се в него и след малко го пита:
- Откъде те познавам, момче?
- Тате, хайде да си ходим вече, че мама сигурно е побесняла и с точилката в ръка!

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x