Георги Марков СЕНЗАЦИОННО пред ПИК: До Коледа ще имаме Австро-унгарски съюз! Не вярвайте на социологията и медиите на Сорос

Акценти

Георги Марков СЕНЗАЦИОННО пред ПИК: До Коледа ще имаме Австро-унгарски съюз! Не вярвайте на социологията и медиите на Сорос

320335
на 31.08.2024
Георги Марков СЕНЗАЦИОННО пред ПИК: До Коледа ще имаме Австро-унгарски съюз! Не вярвайте на социологията и медиите на Сорос
Автор:   Георги Марков

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ДЕСЕТ ИСТИНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ В ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ В НЕДЕЛЯ

препоръчано

1. Източногерманците въстанаха срещу Комунизма точно преди 35 години.

Лятото на 1989 г. десетки хиляди германци от ГДР дойдоха на екскурзия в Унгария и отказаха да се върнат. Те запълниха улица Ваци и Остров Маргит. Бяха свършили парите и хапваха варена царевица за 7 форинта  (колкото един билет за метрото).

2. Реформаторското социалистическо правителство на Унгария начело с Миклош Немет отказа да изпълни искането на Ерих Хонекер и не ги екстрадира обратния Източна Германия.

3. На 11 септември 1989 г. се случи Чудо. Бях в Будапеща да прибирам дъщеря ми за училище и вечерта по телевизията видях исторически кадри. Външните министри на Унгария и Австрия - Дюла Хорн и Алоис Мок с огромни клещи прерязаха телената гранична ограда. Хилядите граждани на ГДР, повечето с трабанти, други презглава, преминаха границата зад Желязната завеса.

Така Унгария събори първата тухла от Берлинската стена по думите на Хелмут Кол. Изненадан, външният министър на ГФР - Геншер се обажда на маджарския премиер с въпрос колко струва в западни марки тази смелост... Миклош Немет отговаря: "Унгария не търгува с хора".

4. Източногерманците не бяха въставали въоръжени, както унгарците 1956 г. Нито имаха дисиденти като Валенса, Хавел и Орбан.

И както нямаха, в първите дни на ноември улиците на Дрезден и Лайпциг се изпълниха с хора, които ревяха: "Ние сме Народът".

Дни след това на 9 ноември падна Берлинската стена! Свалиха я ИЗТОЧНИТЕ НЕМЦИ, а НЕ ЗАПАДНИТЕ!

При свалянето на Стената Кол и Геншер вечерят в Полша.

Прав е Виктор Орбан: "Ако не бяхме въстанали срещу Комунизма в Източна Европа и разчитахме на Запада, още щяхме да сме СИВ и Варшавския Договор".

5. Точно 35 години след като въстанаха срещу Комунизма, в неделя -1 септември източногерманците ще въстанат срещу Неолиберализма!Срещу марионетното соросоидно Правителство на светофарите на Шолц и Бербок и партията на Меркел ХДС, водена от бившия служител на Блек Рок - Фридрих Мерц.

6. В събота в Тюрингия Алтернатива за Германия буквално ще разгроми социалистите, зелените, либералите и яко ще победи християндемократите.

В Саксония - Лайпциг и Дрезден картинката ще е подобна, въпреки че битката на алтернативната с ХДС изглежда ще е по оспорвана. След  седмици предстои вот и в Бранденбург.

7. Източна Германия казва СТИГА НА МИГРАЦИЯТА НА НОЖА И ПРОЛЯТАТА ХРИСТИЯНСКА КРЪВ.

Чашата преля с КЛАНЕТО В СОЛИНГЕН, който е в Северен Рейн-Вестфалия, управляван от ХДС на Меркел и Мерц. Вчера имаше нападения с нож и в Дортмунд, а традиционният еврейски фестивал в Хамбург - анулиран поради ОПАСНОСТ ОТ ТЕРОР.

В Източна Германия мнозинството е бясно за взривения Северен поток, иска мир и не иска страната да е колония на Сорос и Байдън. Тя харесва политиката на Орбан.

8. В Ерфурт, Лайпциг, Дрезден, Цвикау, Кемниц, Потсдам, Йена, Гера, Гота и отличен резултат ще направи и много красивата, много умна и много лява Сара Вагенкнехт!

"Елате ще се справим", каза Меркел 2015! Те дойдоха и Германия не се справи! Права е Сара.

9. Септември почва с победа на Алтернатива за Германия и ще завърши с победа на 29 септември на Партията на Свободата и Херберт Кикл в Австрия. До Коледа ще имаме Австро-Унгарски съюз!

10. Не вярвайте на социологията и медиите на Александър Сорос, че Харис води на Тръмп! Вярвайте на очите си в ПИК. Вижте вълната Тръмп от снощи.

Георги Марков, специално за ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите задължиха правителството да изготви доклад за бъдещето на ТЕЦ Марица-изток (ОБНОВЕНА\СНИМКИ)  ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите задължиха правителството да изготви доклад за бъдещето на ТЕЦ "Марица-изток" (ОБНОВЕНА\СНИМКИ) 
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК