Германия събира Байдън, Макрон и Стармър на среща за Украйна

Европа

Германия събира Байдън, Макрон и Стармър на среща за Украйна

10925
на 26.09.2024
Германия събира Байдън, Макрон и Стармър на среща за Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 10 октомври президентът на Съединените американски щати Джо Байдън ще пристигне в Германия. Той ще гостува там за три дни и след това ще замине за Ангола.

препоръчано

Полицията в германската столица вече се подготвя за това посещение, пише Der Spiegel, позовавайки се на правителствени среди в Берлин. Според тях правителството иска да покани в Германия и френския президент Еманюел Макрон и британския премиер Кеир Стармър.

"Срещата в така наречения формат "Квартет“ най-вероятно ще бъде фокусирана предимно върху подкрепата на Украйна. Казват, че Байдън планира да посети и американската военна база в Рамщайн“, отбелязват журналистите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си
ПИК TV x
Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО) Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК