Германия ще продължи граничния контрол до намиране на европейско решение за нелегалната миграция

Европа

Германия ще продължи граничния контрол до намиране на европейско решение за нелегалната миграция

3148
преди 4 часа
Германия ще продължи граничния контрол до намиране на европейско решение за нелегалната миграция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Германия ще продължи граничния контрол, докато бъде намерено решение на европейско равнище за овладяване на нелегалната миграция, обяви министърът на вътрешните работи Нанси Фезер. 

препоръчано

Приоритет за Германия остава влизането в сила и прилагането на наскоро договорения европейски пакт за миграцията и убежището.

"Водим тесен диалог с Европейската комисия, за да придвижим изпълнението на пакта", каза Фезер, която е в Люксембург за среща на вътрешните министри от ЕС, посветена на миграцията. 

Друг акцент за Берлин е връщането на мигранти без право на убежище, допълни германският вътрешен министър.

През май 15 страни членки на ЕС призоваха ЕК да създаде центрове извън границите на съюза, в които отхвърлените кандидати за убежище да бъдат настанявани до депортирането им.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК