Геро плаши след операцията (Снимки)

Лица

Геро плаши след операцията (Снимки)

140378
на 08.10.2024
Геро плаши след операцията (Снимки)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Герасим Георгиев-Геро втрещи всички зрители на БНТ с появата си като гост в предаване с коренната си промяна. Водещият е свалил огромно количество килограми вследствие на операция за намаляване на обема на стомаха в Турция, защото е искал да подобри здравословното си състояние, както вече „Ретро“ писа.

препоръчано

Според близки на актьора обаче ефектът е обратен и всъщност той се намира в по-лоша форма от преди, защото изпитва на гърба си всички странични ефекти от процедурата.

Това, което масово не се знае за този тип операции, е, че дългосрочните последици за организма са много повече от едно просто отслабване.

Приятели на Герасим споделят, че операцията не само е намалила килограмите, но и силно ограничила приема на храна. „Не може да се храни, ако преди това е пил течности. Не може да яде храна с парчета и сос – или трябва да пасира всичко до каша, или да яде първо соса, а парчетата – час-два след това“.

Обемът на стомаха му е намален дотолкова, че порцията, която може да приеме на едно хранене, е колкото кафеена чаша.

Това очаквано доведе до бързо стопяване на излишните килограми и потушаване на симптомите, от които Геро се е оплаквал – ускорен пулс, високо кръвно и инсулинова резистентност.

Но в момента той страда от други болежки, които са вследствие на смаления му стомах. Рязкото отслабване довело до огромен излишък от кожа по цялото тяло на водещия, което му създава дискомфорт с протриване и подсичане, които той планира скоро да отстрани с предстоящо повторно посещение на клиниката в Истанбул.

По всяка вероятност ще са необходими две операции – на долна и на горна част от тялото, които ще се опитат да направят едновременно, но това все още предстои да се реши.

Освен увисването на кожата системното недохранване вследствие на операцията е изпило много лицето на Геро. Хора, видели го без сценичен грим, споделят, че кожата на лицето му жълтее и се е покрила с пигментни петна. „Няма много здрав вид“, споделя негова почитателка.

Според специалисти в областта на коремната хирургия при такъв тип операции симптомите, които тялото изпитва, са сходни с тези на анорексията заради малките порции и недостатъчното усвояване на полезни вещества от храната.

Последиците освен лошата кожа са увреждане на зъбите и косопад.

Близки на Георгиев споделят, че в последните месеци косата и брадата му започнали да капят, което го принудило наскоро да се изруси, за да не си личи толкова проблемът.

Пиел също добавки с калций за зъбите, защото масово хората с операции за отслабване започват да ги губят и се налагат мостове, импланти и протези.

Феновете на Геро изразяват силно притеснение за здравето му в социалните мрежи и коментират, че не е останал и помен от засмения, щастлив човек, когото гледаме от години на телевизионния екран.Повечето от тях коментират, че той в миналото е изглеждал много по-добре.

„Беше толкова сладък пухкав, защо се развали хубавият мъж?“, „Сега изглежда по-скоро тъжен, отколкото доволен от огромното отслабване“ и „Вече не изпъква, както преди“, са само част от коментарите под негови снимки и видеоклипове, които отразяват неговата промяна.

По последни сведения обаче Геро е започнал нов курс на прием с хранителни добавки, за да минимализира симптомите и да може да подържа по-добре здравето си в някакви по-нормални граници.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК