Гешев разтърсващо: Преди една година опитаха да ме убият. Да, подозирам Борисов. А на върха на мафията стои...

Акценти

Гешев разтърсващо: Преди една година опитаха да ме убият. Да, подозирам Борисов. А на върха на мафията стои...

306252
на 01.05.2024
Гешев разтърсващо: Преди една година опитаха да ме убият. Да, подозирам Борисов. А на върха на мафията стои...
Автор:   Иван Гешев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди една година на тази дата се опитаха да ме убият. Използваха взривно вещество нексопента с почти пет килограма тротилов еквивалент. За сравнение, атентатът в Сарафово беше извършен с около три килограма.

Според един от най-добрите израелски специалисти изпълнението е военно и представлява така наречения "насочен взрив" - нещо като импровизирано РПГ. Пак според него, мястото е избрано перфектно, а организацията на атентата е отнела месеци.

Това е оценката на един от най-добрите специалисти в света, а не на разбиращите от всичко "говорещи глави", които не слизат от ефира на либералните медии.

Стотиците стоманени сачми, отрязали дърво, отдалечено на десетки метри, е трябвало да ударят врата на колата ми. За щастие, поради разминаване с части от секундата, сачмите засегнаха само предната част и така никой не пострада.

Имахме късмет, че в завоя нямаше и други коли. В противен случай щеше да има десетки загинали и ранени.

Днес, една година по-късно, прокуратурата все още не може да намери нексапента, за да направи следствен експеримент. Оправданието е, че не се произвеждал в България. А тогава пък МВР два часа търсеше мястото на взрива. Сигурно напълно случайно само дни преди атентата отрядът за борба с тероризма е правил тренировка на летище Божурище с половин килограм тротил със същото изпълнение.

За сметка на това, пак след една година, прокуратурата най-накрая ме разпита и ме уведоми, че съм пострадал. Можеше да изчакат и още една година.

Поисках очна ставка с Борисов, за когото предпалагам, че е човекът, който стои зад опита за убийството ми. Искането ми обаче си стои без разглеждане. Крият го.

Явно видяха голям зор с мен. Знаеха, че Борисов ще бъде арестуван за Барселонагейт. И след като не успяха да ме убият, просто ме изпревариха с две седмици. Отстраниха ме незаконно.

Но въпросът тук не е за мен. Проблемът е, че след като това може да се случи с главен прокурор на страна от ЕС, каква сигурност може да имат обикновените български граждани. И всъщност демокрация ли сме или латиноамериканска диктатура?

Категоричен съм - нямаме право повече да търпим да ни управляват негодници.

Аз положих много усилия да променя нещата. И ми беше показано по недвусмислен начин, че на върха на хранителната верига на мафията стоят политиците. Тези от Народното събрание - търговците, които превърнаха парламента в тържище.

Затова сега ще опитам да променя нещата по друг начин. Ще направя всичко по силите си да обединя хората, които обичат България, за да я спасим заедно от тези, които я унищожават методично.

И нека да е ясно - не могат да ни уплашат и не могат да ни спрат! Въпрос на време е да ги победим.

Иван Гешев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК