Главният прокурор на Великобритания: Последната сделка на Мей не променя нищо

ЕС

Главният прокурор на Великобритания: Последната сделка на Мей не променя нищо

5322
на 12.03.2019
Главният прокурор на Великобритания: Последната сделка на Мей не променя нищо
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Юридическият риск Великобритания да остане задръстена в търговските споразумения на Европейския след Брекзит „остава непроменен“, заяви Главният прокурор на Великобритания във вторник, предава AFP, като от това става ясно, че едва ли и последната сделка на Тереза Мей, договорена в понеделник с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Страсбург, ще бъде одобрена от депутатите в британския парламент.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Главният прокурор Джефри Кокс заяви, че постигната в последния момент договорка „намалява риска“ от това, Великобритания да бъде задържана „против волята си и за неопределено време“ в споразумението за границата на Ирландия. Но, „юридическият риск остава същият“ Лондон да няма правни лостове да излезе от Съюза без одобрението на Брюксел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК