Главният секретар на МВР: Имаше версия, че Явор Захариев е пребит, но вратата беше заключена

Крими

Главният секретар на МВР: Имаше версия, че Явор Захариев е пребит, но вратата беше заключена

34802
на 14.04.2019
Главният секретар на МВР: Имаше версия, че Явор Захариев е пребит, но вратата беше заключена
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира версиите за смъртта на вокалиста на Gravity Co. Явор Захариев. По думите му, при пристигането на полицаите, вратата на дома на певеца е била заключена, а телефонът му е бил в него. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Информацията, която имам към този момент, и не твърдя, че ще бъде много изчерпателна, е  че когато получиха сигнала за въпросния господин в София, отидоха. Първоначално се работеше по версията, че може да е бил пребит, но отивайки на място вратата беше заключена отвътре. Телефонът беше в него", каза Иванов, цитиран от Нова телевизия.

"Доколкото разбрах, не е имало няколко дни връзка. Те са се опитали да се свържат с него, но не получихме никакви данни към този момент върху него да е било упражнено насилие. Действително не знам какъв е резултатът от аутопсията", допълни още главният секретар на МВР. 

В социалните мрежи сестрата на Явор написа, е в кръвта на брат й не са открити наркотици. Според нея причина за смъртта на младия мъж е нанесен му побой. 

От МВР все още обаче не се ангажират с конкретна версия за случая, а разследването на мистериозната му смърт продължава

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК