Глоба и затвор заплашват българина, надраскал с ключ Колизеума

Европа

Глоба и затвор заплашват българина, надраскал с ключ Колизеума

7782
на 30.06.2023
Глоба и затвор заплашват българина, надраскал с ключ Колизеума
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

15 000 евро глоба и до пет години затвор чакат българина Иван Димитров, който на 23 юни е надраскал с ключ върху една от вътрешните стени на Колизеума в Рим собственото си име и това на младата дама с него.

препоръчано

Цяла седмица полицията във Вечния град издирваше под дърво и камък графомана-вандал, знаейки неговото и това на придружителката му имена - Иван и Хейли.

Те се четяха ясно върху древната тухла от стената на амфитеатъра - “IVAN + HALEY 23”, като добре познати бяха също така ухилената физиономия на момъка и стройнта фигура в гръб на момата.

Просто защото “Иван” и “Хейли” били заснети с телефон, докато той драскал с ключа, после клипчето било пуснато в социалните мрежи и за нула време събрало хиляди последователи, пише "Труд“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК