ГНУСНА ГАВРА! Мъж гори и уринира върху българското знаме в центъра на София (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Животът днес

ГНУСНА ГАВРА! Мъж гори и уринира върху българското знаме в центъра на София (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

138309
на 03.06.2018
ГНУСНА ГАВРА! Мъж гори и уринира върху българското знаме в центъра на София (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Човек на име Михаил Михайлов се изгаври гнусно с българското знаме и пусна клип в интернет.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Мъжът се е снимал как стои пред Съдебната палата в София с флага в ръце. След това пали знамето, хвърля го на земята и уринира върху него. Цялото деяние, което по българките закони е престъпление, е качено в сайта за видеосподеляне Ютюб.

Михайлов обяснява в текст по кадрите, че това е протестът му срещу съда и прокуратурата.

“Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач!”, пише Михайлов, който заявява по адрес на българското знаме "Да е*а и парцал, да е*а."

Агенция ПИК призовава прокуратура да се самосезира по случая и Михаил Михайлов да получи наказание за гнусната гавра с българското знаме.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК