Голямата актриса Емилия Радева отпразнува 89 с домашно парти (Снимки)

Лица

Голямата актриса Емилия Радева отпразнува 89 с домашно парти (Снимки)

12128
на 26.05.2021
Голямата актриса Емилия Радева отпразнува 89 с домашно парти (Снимки)
Автор:   ПИК

Голямата актриса Емилия Радева посрещна у дома своя 89-и рожден ден. На 23 май тя добави още една година към натрупаните, а големите празненства ще запази за 90-ия си юбилей. Все пак празникът ѝ не премина без торта. Нейната дъщеря Красимира я изненада с десерт със сметана и любимите ѝ череши, както и с пъстър букет с цветя. „Единствена, моя майчице – благодаря, че и днес светиш в живота ми! Вече 89 години! Моля се за теб и ти желая здраве, сила и вяра! Обичам те!“, написа във фейсбук профила си щерката на Радева.

препоръчано

Двете дами са неразделни. Красимира се грижи за комфорта на своята майка ежедневно и редовно я води на сладкарница или на разходки сред природата. Театралната и кинолегенда стриктно спазва всички мерки и гледа да стои повече в дома си. Чува се редовно по телефона и със своя вече пораснал внук Лео, който е в Париж. Този си рожден ден Емилия отбелязала с доза тъга заради скорошната загуба на нейния колега и приятел Иван Налбантов. Двамата си партнираха в спектакъла „Каквото, такова“ в Народния театър, чийто автор и режисьор е Недялко Йорданов.

„Не съм жадна за отличия, в живота ми те не липсваха. Титулували са ме и „заслужила“, и „народна артистка“. Имам и орден „Стара планина – I степен“ за принос в изкуството и почетен „Аскеер“, който май ми е най-мил. Може би защото е първото ми признание от колеги“, с усмивка казва Радева,която получава ниска пенсия, но никога не се оплаква.

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 182
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това