ГОЛЯМ ГАФ! Уличиха Терзиев и Бонев в издънка, която може да струва скъпо на софиянци

Епицентър

ГОЛЯМ ГАФ! Уличиха Терзиев и Бонев в издънка, която може да струва скъпо на софиянци

90457
преди 4 часа
ГОЛЯМ ГАФ! Уличиха Терзиев и Бонев в издънка, която може да струва скъпо на софиянци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тате ще ми купи колело, ама друг път!

препоръчано

На 3 октомври след огромни драми, късане на ризи, клетви, пот и сълзи СОС гласува два парични заема, за да закърпят положението от автотранспорта и електротранспорта. Докладът беше на кмета Васил Терзиев. Аз внесох алтернативен доклад, който беше умишлено укрит от общинския съвет и не беше включен за разглеждане.

Докладът на Терзиев беше на принципа "на сто вълци - кози крак", защото предвиждаше 6 млн. за автотранспорта и 1 млн. лв. за електротранспорта. И това при положение че двата общински оператора имат да вземат 14.1 млн. вл. и 8.7 млн. лв. Логика никаква!

Затова с колегата общински съветник Пламен Данаилов внесохме алтернативен проект за решение, който предвиждаше 25.2 млн. лв. заем към ЦГМ, който да се разплати изцяло с Автотранспорта, Електротранспорта и Метрото. От пусти инат, наглост и претенции без покритие за пореден път Терзиев и Спаси София наложиха техния проект за решение - със заеми за автотранспорта и електротранспорта, като се приеха корекции в сумите. Обаче многознайковците объркали двете приложения към решението - проектите на договорите за заем, като там са написали грешни представляващи. В случая на автотранспорта са написали изпълнителния директор и председателя на борда от старото ръководство (а новото е вписано в Търговския регистър), а в случая с електротранспорта написали името на стария председател на борда, а не на новия (вписван в Търговския регистър).

Управляват ни дилетанти, крайно некадърни, но за сметка на това нагли типове. Решението на СОС е с предварително изпълнение, но не виждам как ще бъде изпълнено до средата на октомври, че и до края му.

Решението е от 3 октомври, вече сме 8 октомври и в задачата се пита къде дремаха толкова дни спасителите и великата администрация на Терзиев? Допусната грешка в приложенията ми е любопитно как ще я оправят. Въобще от глупост на глупост и от издънка на издънка - така се управлява София.

Ако бяха подкрепили алтернативния проект за решение, досега да сме забравили, но розово-лилавите много държат да съсипват целия град и да създават нови и нови проблеми!

Аман!

Карлос Контрера, Фейсбук

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК