ГОРЕЩА ИНТРИГА! Крум Зарков министър в кабинета на Мария Габриел?

Акценти

ГОРЕЩА ИНТРИГА! Крум Зарков министър в кабинета на Мария Габриел?

163535
на 11.05.2023
ГОРЕЩА ИНТРИГА! Крум Зарков министър в кабинета на Мария Габриел?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служебният министър на правосъдието Крум Зарков похвали Мария Габриел за решението й, ако стане министър-председател, да инициира искане за освобождаване на главния прокурор Иван Гешев.

препоръчано

"С това свое заявление кандидатът за министър-председател Мария Габриел се присъедини към хората, които през 2020 г. излязоха на протест с искане за оставка след нахлуването на прокуратурата в президентството, на няколко министри на правосъдието, които са ангажирали тази процедура", каза по-рано днес Зарков.

Той поздрави Габриел за действията й и намекна, че в Министерството на правосъдието също работят по тази тема.

"Ние сега в Министерството на правосъдието работим също, изследвайки много внимателно случилото се от последните дни и седмици след 1 май, така че аз мога само да поздравя Мария Габриел за това изявление, но ще трябват повече подробности", каза Зарков.
 
С други думи може би Крум Зарков вече подготвя искането до ВСС за освобождаване на Иван Гешев. Което пък поражда големия въпрос - дали той няма да влезе в редовен кабинет на ГЕРБ.

Припомняме, че Борисов многократно заявява, че ще направи всичко възможно да се приеме законопроектът на Крум Зарков за главния прокурор, та дори и той да е противоконституционен. Нищо чудно да има някаква договорка социалистът да продължи работата си и в редовно правителство и освен закона за главния прокурор, той да внесе и искането за отстраняване на Иван Гешев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК