ГОРЕЩА ТЕМА! Вицепремиерът Каракачанов с гневен коментар: Освобождаването на Полфрийман е гавра с жертвите

Политика

ГОРЕЩА ТЕМА! Вицепремиерът Каракачанов с гневен коментар: Освобождаването на Полфрийман е гавра с жертвите

35085
на 21.09.2019
ГОРЕЩА ТЕМА! Вицепремиерът Каракачанов с гневен коментар: Освобождаването на Полфрийман е гавра с жертвите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Като гавра с паметта на жертвата определи освобождаването на Джок Полфрийман вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по "Канал 3".

"Не вярвам, че този човек се е променил. Помните, че той дори бе номиниран за "Човек на годината“. За съжаление това е действителността в България“, добави той.

„Съдебни решения не се обсъждат, но ние коментираме политическото решение на един съдия. Подобни хора нанасят по-големи вреди. Най-тежките престъпления в последните години се извършват от хора с тежки присъди", коментира пък евродепутатът и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

Този съдебен състав няма място в съдебната власт. Те се борят за власт, но е по-добре да отидат на места, където няма да нанасят големи щети“, добави той.

Двамата коментираха кметските избори в София. „Аз съм роден в София, бил съм общински съветник. Милея за града си. Вярвам, че ще бъдат полезен като кмет“, смята Джамбазки. Той добави, че целта на ВМРО е да се въведе ред и сигурност в София.

"Аз не отричам правата на никого да издига кандидати, защо тогава се смята, че кандидатурата на Джамбазки обърква работата на останалите кандидати. В София живее 30% от населението на България. Тя се развива. Темата с циганските гета не може да се неглижира", подчерта Каракачанов. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК