Горещи подробности за екшъна между Костадин Костадинов и Пеевски (ВИДЕО)

Епицентър

Горещи подробности за екшъна между Костадин Костадинов и Пеевски (ВИДЕО)

632649
на 20.01.2024
Горещи подробности за екшъна между Костадин Костадинов и Пеевски (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов разказа в детайли за скандала си с Делян Пеевски по време на днешното заседание на Народното събрание.

препоръчано

Кавгата избухна след критично изказване на Тошко Йорданов към Христо Иванов, който навремето открито недолюбваше Десислава Атанасова, а днес гласува за избора й на конституционен съдия.

След изказването на Йорданов, Пеевски се разкрещя от първия ред "Айде, марш!". На поведението на депутата на ДПС не остана равнодушен Костадинов.

"От първия ред лицето Пеевски си позволи да крещи на Тошко Йорданов, много обидни бяха думите. Съответно моята реакция беше закономерна и логична, след като няколко пъти отправи много грозни възклицания на 2-3 метра от минаващия Тошко. А председателят на Народното събрание си замълча. Мен вчера ме наказаха, защото нарекох Тагарев "лицето", заяви Костадинов след края на пленарното заседание.

"Един народен представител - Пеевски, си позволява да държи грозен език към друг народен представител и това мина покрай ушите на Росен Желязков. Естествено бе го защитя. Казах му, че никой няма право да говори по този начин. 

Толкова ли е опасен Пеевски, толкова ли ги е страх останалите в Парламента, че само ние от "Възраждане" можем да кажем това, което виждаме?!? Един самозабравил се, нагъл човечец! Който между другото има доста спорно бъдеще в собствената си партия. Защото на мен ми направи впечатление и друго - за разлика от друг, път когато от ДПС скачат и защитават този, който отпред говори, без значение дали се казва Карадайъ или Пеевски, този път никой не го защити. Това беше достатъчно показателно", добави Костадинов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Топ социологът Юлий Павлов с политическа прогноза - разкри какви са вариантите за правителство след изборите (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Топ социологът Юлий Павлов с политическа прогноза - разкри какви са вариантите за правителство след изборите (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК