ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ: Разследват нов опит за убийството на Тръмп! Нападателят бил въоръжен с "Калашников" - бившият президент с първи думи

Епицентър

ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ: Разследват нов опит за убийството на Тръмп! Нападателят бил въоръжен с "Калашников" - бившият президент с първи думи

71833
на 16.09.2024
ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ: Разследват нов опит за убийството на Тръмп! Нападателят бил въоръжен с Калашников - бившият президент с първи думи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият президент Доналд Тръмп e в безопасност, след като Тайните служби стреляха по мъж с оръжие пред Международния голф клуб на Тръмп в Уест Палм Бийч, Флорида, в неделя, съобщава Фокс нюз.

препоръчано

Властите разглеждат случая като потенциален опит за убийство и арестуваха заподозрян. Твърди се, че мъжът, който не е идентифициран веднага, е бил въоръжен с "Калашников", когато агенти са стреляли по него.

„Това не изглежда да е някакъв случаен човек с AK-47, който се разхожда пред клуба на Тръмп“, твърди служителят.

Тайните служби са открили огън, след като са видели мъж да вдига AK-47.

Заподозреният е избягал с кола, но бързо е бил задържан, съобщиха властите.

Тръмп е бил на петата дупка от своето игрище, когато изстрелите проехтяват, което накара служителите на Сикрет сървис да го отведат на безопасно място в клуба. Инцидентът може да се окаже вторият опит за убийство на бившия президент само за два месеца.

Пушката на заподозрения е открита в храстите. Произведени са четири изстрела.

Водещият на Фокс Нюз Брет Байер също разговаря с Тръмп, който похвали Тайните служби за бързите действия. Тръмп потвърди пред Байер, че е добре и няма доказателства, че близо до него е имало изстрели.

„Кажете на всички, че съм добре и Тайните служби свършиха страхотна работа“, каза Тръмп на Байер.

Тайните служби работят в тясно сътрудничество с властите и разследват ситуацията, а главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд е бил информиран.

„Тайните служби, съвместно с офиса на шерифа на окръг Палм Бийч, разследват защитен инцидент с бившия президент Доналд Тръмп, който се случи малко преди 14:00 часа. Бившият президент е в безопасност“, потвърди агенцията.

Белият дом призна за инцидента.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК