Вход
София
Времето в София 9 o C

ГОРЕЩО В ПИК: ГЕРБ отвява БСП, ако изборите са днес - партията на Борисов води с 35,5 % срещу 28,2% за БСП. Трифонов крета с ДеБъ извън парламента (ГРАФИКИ)

ГОРЕЩО В ПИК: ГЕРБ отвява БСП, ако изборите са днес - партията на Борисов води с 35,5 % срещу 28,2% за БСП. Трифонов крета с ДеБъ извън парламента (ГРАФИКИ)

на 14.01.2020
54326
39
ГОРЕЩО В ПИК: ГЕРБ отвява БСП, ако изборите са днес - партията на Борисов води с 35,5 % срещу 28,2% за БСП. Трифонов крета с ДеБъ извън парламента (ГРАФИКИ)
Автор: ПИК
14.01.2020
39
54326

ГЕРБ е първа политическа сила, ако изборите са днес и няма конкуренция сред партиите. Това сочат горещите данни на "Барометър" от ново проучване. В парламента със сигурност попадат четири формации.

Преизчислените данни от заявилите, че ще гласуват показват, че водеща политическа сила остава ГЕРБ с 35,5% подкрепа, следвани на отчетлив интервал от БСП с 28,2%. Третата позиция е оспорвана от ДПС и „Обединени патриоти“ с по 11% одобрение.

Евентуалната партия на Слави Трифонов крета на опашката и остава под чертата за парламентарна представеност, подкрепена от 3,6% от анкетираните, а Демократична България може да разчита на 3,2%.

Значителен и леко нарастващ в сравнение с месец е делът на негласуващите – 41,9%.

След края на еуфорията от коледните и новогодишни празници „Барометър България“ проведе телефонно проучване на удовлетвореността на българите от икономическото състояние - на страната и тяхното лично - и електоралните им нагласи.

Преобладаващата част от респондентите оценяват положително икономическата обстановка в страната, макар че не биха се отказали от увеличение на личните си приходи. Позитивната оценка за развитието на България намира отражение и върху политическите им пристрастия и стабилната подкрепа към управляващата коалиция.

 

Доволни ли сте от икономическото развитие на България?

В първите седмици на новата година „Барометър България“ поиска оценката на анкетираните за икономическото развитие на страната. Усилията на управляващите за финансова стабилност в страната явно не остават незабелязани, като 54,3% от респондентите са доволни от икономическия климат и възможности в България. На противоположно мнение са 35,7%, според които икономическата ситуация в България е негативна, а 10% не могат да преценят.

Удовлетворени ли сте от личните си доходи?

Традиционно при проучвания българите са недоволни от личната си финансова ситуация или смятат, че би могла да бъде и по-добра. И при сегашното ни проучване удовлетворени от собствените си доходи са 34,7%, а 59,7% ги оценяват като недостатъчни. Относително малък е делът на анкетираните, които нямат мнение или им е трудно да преценят позицията си по този въпрос – 5,6%.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(39)
1
това е извадка от едни 20% които все още гласуват по изборите и живеят с илюзията ,че в кочината ,нещо ще се промени.
2
верваме Ви
3
ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК! ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И ОЩЕ.... 5 МАНДАТА! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
4
ОП 11% ? Вие съвсем ни взеха за бaлъци бе дриc
5
Недeлчо, колко ти плащат за ти глупост бе?
6
ИЗПАДНАХА В...АМОК! ААААХАХААА....К+У+Р И ТЕ.ПАНЕ ЗА ВАС МРЪ.ШЛ.ЯЦИ ИЗ'ПЕ'ДЕ'РА'СТЕ"НИ
7
Верно 80% дебили.(от гласувалите)
8
фейк news за балъци , делото RICO е към приключване и на Heвдялкo и на Боко тъпото ще им се наложи да бягат като Ружа ,т.е опг ГРОБ е 0%
9
Дори и червените дебили разбраха, след избора на Кауна, че от Импексовата барсала дори и чеп за зеле не става. Никой не иска да се върне модела Батко на братко, защото тая попара вече е ядена, и щеше да ни довърши ако не бяха от Герб...
10
Збогом гегрино, или сбогом Гринго, преведено от БЪЛГАРСКИ НАТРЪНСКИ Е ОСКУРЕЦ ГИГА. НЕЩО ДА КАЖЕТЕ БЕ СОЦИДИОТИ. ТАЯ КУРНЕЛА ЩЕ ВИ ПОГРЕБЕ ЖИВИ.
11
Збогом гегрино, или сбогом Гринго, преведено от БЪЛГАРСКИ НАТРЪНСКИ Е ОСКУРЕЦ ГИГА. НЕЩО ДА КАЖЕТЕ БЕ СОЦИДИОТИ. ТАЯ КУРНЕЛА ЩЕ ВИ ПОГРЕБЕ ЖИВИ.
12
Ха ха ха, червените БСПдирасти, Кънчовци, Колювци, Райчевци и Аслановци, вече имат жълто отзад, и ще се впуснат да говорят в полза на Импексовата Курабия! Каквото и да си говорим Импексовата миризлива и лъжлива курабия е полезна повече за Борисов отколкото вредна. Интересно е Костинбродската корвета колко % открадна на вибраторите от Дай България водени от Гнома, Рада дълбокогъзата, Пинокио и розовобузестата Прокоба!!
13
4e sum edno ot prasetata v ko4inata i 4e o6te prodaljavam da se nasiram!!
14
b.s.p...sas...precedatel...ninova....nikoga...nema...da.spe4eli..izbori..
15
Това "изследване" е правено в някоя тоалетна.
16
Под тази дума "Барометър" се подписва някакъв Михайлов и публикува резултати в Heдялковите анкети в този сайт.
17
СЕМкаджийките от СЕМ веднага да наложат солена глоба на мазния Недю от ПИКнята за фалшиви новини! Че герберастките престъпници няма да съберат и 5% бе, лизачо банкянски! Само почакай още две седмици! РИКО идва! Кьовеши също! Съдът в Ню Йорк - също!
18
питеците водят срещу техноимпексите
19
#ОСТАВКА#СЪД#ЗАТВОР
20
Патриотите-11% ! Тази "агенция" даваше на Джамбазки 20% в София на изборите и балотаж.А той получи 3 %.Много познават,бе.
21
Каква е разликата между ГЕРБ и БСП?За мен са си ГЕРБСП.Една майка,една политика.Само доячите други.
22
Тези са пълни смешници! България не е имала по слабо и некадърно Правителство от сегашното! Убедително сме на последните места във всички класации! НАРОДЪТ като е прост и ги избира да им сърба попарата. Прост народ слаба Държава това е реалността!
23
Бспеерадските тролове квичат или не, им е ясно, че Герб и Борисов ще изкарат, поне още три мандата минимум. Как не им омръзна след 10г. бой, да квичат едно и също. Най много да ядосат Бойко, които да постави избираем гербер за президент, и Импексовата БСПдирастия да остане, и без вредния за България Каун...
24
Значи ГЕРБ трябва да остави без вода цяла България и на изборите за тях ще гласуват 100%. Гарантирано - от "Барометър". Платено - от ГЕРБ.
25
Много фантасти в Шоколадовия сайт, не по вкус а по цвят, който е идентичен с цвета на изходящия продукт от аналният отвор на човека. И ние верваме безпрекословно!
26
Вибраторите на Гнома и Рада дълбокогъзата, класацията не ги лови, дори и с Кстибродската корвета начело. Славуца им отне гейския електорат, и им остави само Вибраторите, да си ги пъхат с крак сами!!
27
ЕДИН "Премиер"!? ЕДИН ДЖИП!? една родина!? Българиооооо!!! НАРОДЕ????
28
Ако му стиска на Борисов да опита. Казусът Фандъкова в София ще му се види като бял кахър. Най-добре да връщат милиардите като смекчаващо вината обстоятелство
29
Стане ли напечено,веднага излизат социологически проучвания как управляващата партия смело води страната напред под общото одобрение и само някакви си маргинали все още не искат да влязат в правата вяра.
30
54 % са доволни от развитието , но 59 % НЕ са доволни от доходите си ! Абе , вие мислите ли като публикувате тези измишльотини ?! Това е абсурдно !
31
КУУУРНЕЛООУУ...., ЗАЩО ОТ ВСЯКА КРИЗА ТУРЯШ КОШУМА И ЯЗДИШ ОВЦЕ Е ПРАСЕТА МЪ А?...НЕ ТА ЛИ Е СРААММ....ДА ЯХВАШ КАТАСТРОФИ , НАВОДНЕНИЯ , БЕДСТВИЯ И АВАРИИ.....МИ ТО ТИЯ СА ОТ ТВОЙТА СИСТЕМА ...ТЕ ДАВАТ ТОЗИ РАЗВАЛЕН ПРОДУКТ ...ТВА СА ВАЩИ “ КАДРИ “...., КОИТО И СТАЧКУВАТ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ...СРEЩУ КОЙ СТАЧКУВАТ ..НАЛИ СА ОТ ТАЯ СИСТЕМА ,КОЯТО ТРОВИ ДЪРЖАВАТА И М МОМЕНТА И НИЕ ИСТИНСКИТЕ ЛЮДЕ СE БОРИМ С ТАКИВА КАТО ВАС .., ЗАЩОТО БСП СА СПОСОБНИ ЗА ТРИ ДНИ ДА СЪБОРЯТ ДЪРЖАВАТА И ДА МАРОДЕPСТВАТ ДО ОТКАТ ....НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ТОВА .....ИЗБИЙ СИ ОТ ГЛАВАТА ЧЕ ШЕ СТАВАШ ПРЕМИЕР ...ЧУ ЛИ ..?! АРРЕЕ...!
32
КОРНЕЛООУУ....ТИ НАВРЕМЕТО ПРАВИЛА ЛИ СИ ОТ КИЛОТИТЕ НА БАБА СИ ФЪРЧИЛУ....А..?! ..ТО ОТ ТАМ ТРЪГВА ПРИКАЗКАТА- ПОГОВРКА ....“ НА БАБА ТИ ФЪРЧИЛУТУ ..“.....АХАХААХ....ТАКА ЧЕ ТВОЙТА РАБОТА Е НА “ БАБА ТИ ФЪРЧИЛУТУ ОТ КИЛОТИ “ , КОЕТО НЕ ЛИТНА ...! ЕЕЕАААХАХАХААХ....УУУБРЕЕЕЕЙЙЙЙ..!
33
Каква простащина и падение ! Явно Нинова е права за много неща , които казва !
34
Каква простащина и падение ! Явно Нинова е права за много неща , които казва !
35
Нинова е права, но защо се насира права ?
36
КОЯ "бсп"????
37
Така е Нинова, но и децата знаят, че и да паднат пак ще ги изберат от герб, същите. Нали четем, в бсп 26 г. Мацка. Старото, опитно то, р. 1968, чао. Всичко зависи от пеевски, но те са заедно, т. е. Едно сте, бкп, бсп, дпс, герб. Хората се интересуват за работа, добри заплати, но няма и скоро няма да е. Умните никому ненужните. И да спечелиш конкурса пак нищожни. А и да предположим, че герб и бсп. Бсп ще започне с малоимотните, знаете, кои са. Не става в бг, нищо, че много майки плачат за децата си, които напуснаха България. Светът се променя и исляма взема просперитет
38
Не ми пука за айдуците от БСП, но ако ГРОБ са единствената алтернативата на алтернативите, най-добре да спускаме завесата и да обявяваме края на държавата...... то и без това я няма.
39
отговор на коментар
ДО 8 Рико-Мико не важи тука,НАРОДА ЗНАЕ КАКВО ИСКА ,А ВИЕ ЧЕРВЕНИ ЗАДНИЦИ СЕ ПУКНЕТЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6921
архив

Една жена ми се обажда на рецепцията и ми казва: -Ту ти турум ту! -Тарататам та!-ѝ отговарям аз и ме уволниха. Откъде да се сетя, че искала два чая за стая 2!?!

 

няма нови новини
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
сега
3658
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Кирил Ананиев и Ангел Кунчев с гореща информация за коронавируса и грипната епидемия у нас - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО!
x
АСТРОЛОГ: Днес е двойствен ден, не е подходящо започването на сериозни дела
x