Вход
София
Времето в София 2 o C

ГОРЕЩО В ПИК: Ето я истината за водния режим в Перник (ДОКУМЕНТ)

ГОРЕЩО В ПИК: Ето я истината за водния режим в Перник (ДОКУМЕНТ)

на 20.11.2019
72090
11
ГОРЕЩО В ПИК: Ето я истината за водния режим в Перник (ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
20.11.2019
11
72090

Истината за кризата с водата в Перник и кой е виновен за сушата в язовир "Студена" излезе наяве. Тя става ясна от писмо, изпратено до общината, от което е видно, че бившият кмет Вяра Церовска, която от водното дружество посочиха за виновна за кризата с водата, всъщност изобщо не е била наясно с проблема. 

Церовска посочи пред местния сайт "ЗаПерник" че датата на писмото е 10 октомври, когато тя вече била отпуска и не е била кмет на Перник.

Писмото е получено от изпълняващия временно кмет на Перник Севдалина Ковачева и препратено на ресорния зам.кмет Владислав Караилиев. От тогава общината мълчи и незнайно защо се замесва само името на Церовска, която дори не е знаела за проблема, което е видно и от писмото. 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19037
архив

Фирма провежда конкурс за свободна позиция. Постъпили са цяла купчина автобиографии. Уморен и отегчен служител от отдел ТРЗ хваща половината автобиографии и без дори да ги погледне, ги хвърля в коша: - На нас каръци не ни трябват!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x