ГОРЕЩО В ПИК: Ето я новата реколта плеймейтки - Михаела Стоичкова, културистка и бъдещ политик в спор за короната на Николета... (ЯКИ СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЕЩО В ПИК: Ето я новата реколта плеймейтки - Михаела Стоичкова, културистка и бъдещ политик в спор за короната на Николета... (ЯКИ СНИМКИ)

70518
на 13.07.2019
ГОРЕЩО В ПИК: Ето я новата реколта плеймейтки - Михаела Стоичкова, културистка и бъдещ политик в спор за короната на Николета... (ЯКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Новата реколта плеймейтка дебютира на първото си парти. Селекцията от съвременни Пепеляшки за предстоящия конкурс "Мис Плеймейт" на "Плейбой" е изумителна. Сред тях има изявени спортистки, поддръжнички на значими обществени каузи, инфлуенсър, певица, може би бъдещ политик, както и млада майка с литературни интереси, стана ясно на партито за представянето им в "Мегами".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Голямата награда за победителката е чисто нова "Алфа Ромео", под чийто капак се крият 280 конски сили. Освен това новата Николета ще получи и чек на стойност 20 000 лв.

Една от участничките е инструктурка по аеробика от Велико Търново Вероника. Тя се явява за втори път на кастинг на конкурса. Търновката се гласи и за състезание по културизъм през есента. Спортистката споделя, че е социална личност и подкрепя обществени каузи, най-вече за жени с хранителни разстройства.

20-годишната Виолета пък учи педагогика и също е отдадена на каузи, полезни за обществото. Въпреки крехката си възраст, от години работи по проекти, свързани с бежанците. Габриела е кандидат номер 3 и живее от години във Виена. Обича книгите и има сериозно въображение, с което създава внушителни еротични романи.

В тазгодишния конкурс има и студентка към филиала на Шефийлдския университет на Балканите - това е чаровната блондинка Ива Клепова. Не липсват и артистични натури като Ивелина Оцедарова. Миньончето е едва 157 см, но пък е и певица. Сериозният спорт се е настанил трайно в редиците на еротичния каст в лицето на Лиана Николова. 19-годишната софиянка играе волейбол близо десет години, а вече е студентка по журналистика.

Луиза от Перник също е свързана със спорта - тя е бивша гимнастичка, запален фитнес маниак и работи като говорител на спортни събития. Сред кандидатките е и току-що завършилата Натали, която вече е студент по PR в НБУ.

Най-едрогърдата кандидат-плеймейтка е Милица от Стара Загора, която впечатлява със завидна гръдна обиколка от 510 кубика, съобщават организаторите. Две красиви носителки на ангелското име Михаела са част от редиците за кандидат плеймейтки. Първата е с фамилията Стоичкова, а втората е от Казанлък.

Янита Гашина пък е завършила "Политическа икономика" в УНСС - единствената плеймейтка, признала си, че разбира от политика. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК