ГОРЕЩО В ПИК! Заличиха Пеевски от сайта на ДПС (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Заличиха Пеевски от сайта на ДПС (СНИМКИ)

373867
на 11.07.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Заличиха Пеевски от сайта на ДПС (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Единият от двамата председатели на ДПС Делян Пеевски е заличен от партийния сайт, видя ПИК.

препоръчано

От официалния сайт на ДПС от тази сутрин са премахнати всички публикации за Пеевски, с търсачка се откриват само тези новини, които са качени на сайта на парламента.

Снощи до късно беше точно обратното - сайтът преливаше с публикации от изказвания на Делян Пеевски.

В момента на сайта има само две новини - изказване на бившия кмет на Кърджали Хасан Азис и призива на Ахмед Доган за оставката на Пеевски.

Проверка на ПИК установи, че част от страниците в сайта не работят. При опит да се отвори информация за ръководството на ДПС излиза единствено такава за почетния председател Ахмед Доган, но не и за председателите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК