ГОРЕЩО В ПИК: Младок от ГЕРБ извади КУЛТОВА СНИМКА с Борисов - ето какво направиха с Калин Стоянов за децата на загинали полицаи

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: Младок от ГЕРБ извади КУЛТОВА СНИМКА с Борисов - ето какво направиха с Калин Стоянов за децата на загинали полицаи

393220
на 14.08.2024
ГОРЕЩО В ПИК: Младок от ГЕРБ извади КУЛТОВА СНИМКА с Борисов - ето какво направиха с Калин Стоянов за децата на загинали полицаи

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от ГЕРБ Мартин Харизанов тръгна по стъпките на лидера си Бойко Борисов. За първа година водачът на младежката организация на герберите във Враца организира детски лагер за деца на починали служители от системата на МВР, научи ПИК.

препоръчано

Именно преди един такъв лагер, през 2003 г. Харизанов среща за пръв път тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов, който поставя началото на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загинали служители на системата.

"Има една кауза, която е много близко до моето сърце - това са всички онези деца на служители в системата на МВР, чиито родители са изгубили живота си по време на изпълнение на служебния си дълг. Аз също споделям съдбата на тези деца и младежи - моят баща също бе служител в системата на МВР. Като дете, аз бях един от тези, които получаваха подкрепа от дарители и лично от ген. Бойко Борисов", призна Харизанов. 

Той е само на годинка, когато баща му загива в адска катастрофа при изпълнение на служебния си дълг.

"Подкрепата, която получих от г-н Борисов, изигра ключова роля в развитието ми, като ми даде шанс за нормален социален живот. Тя повлия и върху изграждането, и израстването ми като личност. Като вече зрял човек със семейство, съм щастлив, че имам възможност да подкрепям и популяризирам тази благородна и смислена кауза, следвайки примера на нашия лидер", добави младият народен представител.

Зелена светлина да организира детския лагер "Чавдар" в Обзор Харизанов е получил лично от служебния вътрешен министър Калин Стоянов. Депутатът на ГЕРБ благодари на ръководството на МВР са съдействието и оказаната подкрепа, за да бъде реализирана инициативата в началото на септември.

Харизанов извади от семейните архиви и култова снимка с Бойко Борисов от първата им среща, когато бъдещият политик е бил на 13 години.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК