ГОРЕЩО В ПИК TV! Бивш директор на СДВР след размириците в София: От БФС тръгна клечката за запалването на този огън (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК TV! Бивш директор на СДВР след размириците в София: От БФС тръгна клечката за запалването на този огън (ВИДЕО)

62647
на 17.11.2023
ГОРЕЩО В ПИК TV! Бивш директор на СДВР след размириците в София: От БФС тръгна клечката за запалването на този огън (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Бившият директор на СДВР Валери Йорданов казва кой е виновен за погрома в София и можеше ли да бъде прекратена тази безредица.

препоръчано

"Тук в случая е важното, че всички са губещи и няма победител - както обществото, така и спортът. Да, мисля, че е могло всичко да бъде прекратено“, започна Йорданов.

Това, което видяхме снощи, беше следствие на пропуски на организацията. Нещата са много непредсказуеми, продължи той.

"Полицаите, редовите, които са там, са едни заложници в една политическа обстановка и това за съжаление не се случва за първи път. В една такава обстановка ескалира напрежението между двете страни, непредсказуеми са действията, които могат да възникнат“, обясни още ексшефът на СДВР.

"Това са политически спекулации. На кмета не му е мястото там. За вина, не бих могъл да кажа, той е от една седмица там, изпитвам съмнения доколко неговата компетентност е добра в тази насока. Дали се е появил или не, няма никакво значение, по-скоро става въпрос за спекулация при неговото появяване. Аз лично не го приемам това“, изтъкна събеседникът на Соня Колтуклиева.

"Би следвало да има, но на тази етап е рано. Който изказва такива мнения, то по-скоро са политически и емоционални. Факт е, че искрата, която запали този огън, това е БФС, това е ясно на всички. Калин Стоянов е добър професионалист, но не мога да се ангажирам с мнение как се оправя в политиката, но във професионалните му качества аз нямам съмнения. От БФС тръгна клечката за запалването на тази искра“, каза Валери Йорданов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК