ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов се застъпи за Калин Стоянов: Ако си отиде той, трябва да си отиде и Денков! Няма да угаждаме на Кирил Петков и да направим и другия му бодигард министър (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

ТЕМА

ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов се застъпи за Калин Стоянов: Ако си отиде той, трябва да си отиде и Денков! Няма да угаждаме на Кирил Петков и да направим и другия му бодигард министър (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

139670
на 20.11.2023
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов се застъпи за Калин Стоянов: Ако си отиде той, трябва да си отиде и Денков! Няма да угаждаме на Кирил Петков и да направим и другия му бодигард министър (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща днес с кметове и съветници от Област Силистра. Разговорите започват в 14 часа в град Дулово, зала “Добруджа”.

препоръчано

Разбрахме се с Кирил Петков да намери неутрален вътрешен министър, професионалист. От самия министър разбрахме, че е молен два дни да стане министър. Впоследствие разбрахме, че те ходят в министерството, кадруват, с една-единствена цел, да преследват свои цели, коментира Борисов по повод исканата оставка на министъра Калин Стоянов заради размириците миналия четвъртък.

Моля колегите от ПП, ако не са доволни от резултатите от изборите, ако искатда напълнят с калинки МВР...Ако им оставка на министъра, трябва да си отиде и Денков. Аз смятам, че категорично не трябва да си ходи Стоянов, отсече Борисов.

Отговарям само за ГЕРБ. Тук, в Дулово, нашите водиха истинска война с ДПС, как не ги е срам, възмути се той.

Няма да угаждаме на Кирил Петков, дай да сложим и другия му бодигард да стане министър...Сегашният беше бодигард и израстна до зам.-министър. Язък за бензина, който сте похарчили да дойдете до Дулово и да питате това, възмути се Борисов от въпросите на медиите.

От нас ПП няма да срещнат подкрепа нито за ДАНС, нито за МВР. Като изтъквам, че нито Тончев познавам, нито Калин Стоянов. Неистовото желание да се закопчаят службите и да се извършват незаконни арести, вече е опасно, отсече лидерът на ГЕРБ.

По отношение на вота на недоверие Борисов заяви, че е проявил мъдрост и търпение. Поканих Асен Василев, благодаря, че дойде веднага в кабинета ми, каза Борисов.

Работиха с Теменужка Петкова, даже и в момента са на среща с Деси Атанасова, Петкова, Данчо Цонев, издаде Борисов.

Защо бензинът днес е с 6 стотинки повече от вчера. Милиарди изтекогха по посока Русия от нашите джобове, от нас, ние сме ги платили. Намерихме и по това компромис, за да може в сряда да се отхвърли вота и да отидем към данъчните закони и бюджета, каза Борисов.

Правя отстъпки, защото сте ми мили вие, хората, изтъкна той.

Президент можех да стана като бях на 40 години. Тогава, като главен секретар, имах 93 процента рейтинг. Сега искам само ГЕРБ да е стабилизиращият фактор и България да мине през чудовищната криза. За моето его, личната ми кариера, съм направил толкова много, че не може да ме стигне никой, отсече той.

Не знам откъде е дошло това, не пречи да си говорят хората, смята Борисов.

Загубихме, защото се бяха събрали по няколко партии и НПО-та, каза Борисов пред насъбралите се кметове. Представихте се прекрасно, честно, обърна се той към хората си.

И най-силният човек, ако излязат 15 души срещу него, само във филмите може да победи, каза той.

Сега ще видим как ще управляват по двама, по трима в партия. Ще бъдем безкомпромисна опозиция, където не успяхме.

Правя всички тези компромиси и ако има разбирателство на национално ниво, то е, за да направим по-добро за хората, за регионите, за общините. Тези, които сееха ветрове, продължават да жънат бури и хаосът е пълен. И нашата мила държва в момента всеки ден се тресе навсякъде. Всеки ден има нещо, което е критично. Едно време хората така се радваха като има сняг, сега му викат бедствие. И в един момент държавата блокира. И за Добруджа да навали сняг, народът е камар: Голям сняг, голям комат...Една силна държава, освен управляващите, е важна да е силна и опозицията. Проблемът на ГЕРБ е, че ние реално нямаме опозиция. И всички, които се сдръжаваха срещу нас е, за да съберат сонбствената си безпомощност. Ще мине време и хората ще оценят и вече оцениха, неслучайно на първи тур спечелихме на много места, а на втория се обединиха срещу нас. Ще им гледаме сега сеира, посочи Борисов.

Искахме да напомним на българите колко голям е компромисът за ГЕРБ. Правим го за хората. На медиите казах, че извикахме Асен Василев и му казах: Или трябва да прекроим бюджета, така че общините да имат средства, защото три години ги оставихте на хляб и вода няма, да се намали с милиард дефицитът, да се намали харченето. Чест му прави, той се съгласи и говори и всеки ден с Теменужка Петкова и нашите финансисти работят заедно. 

Без да ги има инфраструктурните обекти - Монтана-Видин, Ботевград-Мездра, Струма, не става. Трябва да се види, че нещо има за хората, отсече лидерът на ГЕРБ.

След подобно дълго управление ,другите партии изчезваха. Спомнете си какво стана с НСДВ, БСП, СДС и още 20 партии мога да ви изброя. А ние се мръщим на 11 общински съветвици срещу 15 на ДПС. Да, загубили сме, но достойно, категоричен е Борисов.

Ще има парламентарни избори и ще докажем. Ние играхме сами, срещу нас играеха по 15 партии в Силистра. Сега трябва да видят какво е опозиция. 

В София се говори за страховито бедствие при вас, а тук си има слънце, отбеляза Борисов и напомни, че зимата вали сняг, това е природата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК