ГОРЕЩО В ПИК TV: Деси Радева празнува - комисията за НСО не събра кворум и лимузината й остава. Хаджигенов и "мутрите" липсваха от заседанието (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГОРЕЩО В ПИК TV: Деси Радева празнува - комисията за НСО не събра кворум и лимузината й остава. Хаджигенов и "мутрите" липсваха от заседанието (ВИДЕО)

119037
на 13.09.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: Деси Радева празнува - комисията за НСО не събра кворум и лимузината й остава. Хаджигенов и мутрите липсваха от заседанието (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Жената на Румен Радев - Десислава, остава с държавна лимузина и охрана и ще продължи да се движи като ВИП персона от властта, макар да не върши нищо полезно за българския народ.

препоръчано

С възможност да бъдат пазени, ескортирани и да се возят в коли на Национална служба за охрана остават и хората от администрацията на Радев. Това е особено важно за президента, който вече е в ролята на кандидат за втори мандат - така той ще може да си прави на държавна издръжка предизборните обиколки с всичките си хора в ескорт. С такъв той се движи и в момента и води екипа си често по 10 коли из страната. 

Оставането на охраната на Десислава Радева стана възможно, след като днес на комисията за службите, която имаше извънредно заседание, за да се приеме бързо на второ четене промяната, касаеща охраняваните лица, не се появиха членовете от "мутрите" на Мая Манолова. Сред тях е и Николай Хаджигенов, който уж внесе предложенията за промените, за да удари Бойко Борисов и Иван Гешев, но после явно е бил дръпнат от Радев да не се яви и да се провали кворума, за да остане и охраната и скъпата лимузина на жена му Десислава. 

Сподели:
Бомба x
Страда ли котката от липсата на стопаните си? Страда ли котката от липсата на стопаните си?
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това