Вход
София
Времето в София 21 o C

ГОРЕЩО В ПИК TV! ЛЮТ СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: ГЕРБ иска главата на проф. Иво Христов от БСП! Тома Биков му скочи заради българските евреи

ГОРЕЩО В ПИК TV! ЛЮТ СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: ГЕРБ иска главата на проф. Иво Христов от БСП! Тома Биков му скочи заради българските евреи

на 08.11.2017
61837
41
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЛЮТ СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: ГЕРБ иска главата на проф. Иво Христов от БСП! Тома Биков му скочи заради българските евреи
08.11.2017
41
61837

Депутатът от ГЕПЛ Тома Биков поиска депутатът от БСП проф. Иво Христов да бъде изгонен от парламентарната група на БСП, тъй като може би единствен застана зад твърдението на говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, че Червената армия е спасила българските евреи по време на Втората световна война.

Биков направи това в декларация от парламентарната трибуна преди началото на обсъждането на Бюджет'2018. Изявлението беше от името на парламентарната група на ГЕРБ. В нея се казва, че всички институции в България са реагирали адекватно на изявленията на руската страна и единствено представителят на социалистите е защитил тяхната теза.

Биков призова още президентът Румен Радев да се разграничи от изказването на проф. Иво Христов, тъй като той е бил част от инициативния комитет, който го издигна за държавен глава.

Проф. Христов направи изявлението си в Раднево, където обясни, че българите са масово неграмотни и вероятно затова не разбират каква е ролята на Съветската армия за спасяването на българските евреи.

 

Ето и цялата декларация на ГЕРБ по повод скандала: 

На 2 ноември 2017 година говорителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова, заяви че в годините на Втората световна война благодарение на войските на СССР е предотвратена депортацията на евреите от България и по този начин около 50 000 души са били спасени от неминуема гибел. На твърдението на Захарова, че Червената армия е спасила българските евреи отговориха почти всички институции, както и политици и общественици с различни политически възгледи. Разбира се имаше институционална реакция от българското външно министерство, в която беше подчертано, че българските евреи са спасени благодарение на усилията на Българската православна църква, политическия и интелектуалния елит на страната, докато по това време Червената армия се е намирала на хиляди километри от България. Не бива да се пропусне да се спомене, че в реакцията на българското външно министерство се признава ролята на съветската армия за ликвидирането на национал-социализма в Европа, но и се отстоява тезата, че България има решаващ принос за спасяването на 50 хиляди човешки живота. Два дни след изявлението на Мария Захарова, в своя позиция, руското посолство в София призна приноса на „българския народ, българската интелигенция и Българската православна църква” за спасяването на българските евреи. В същото време организацията на българските евреи „Шалом” и Американския еврейски комитет, реагираха остро на думите на Захарова. В своя позиция изпълнителният директор на Американския еврейски комитет Дейвид Харис, нарече твърденията на руския официален представител "фактически неверни и крещящ пример за най-лошия възможен исторически ревизионизъм". В позицията на господин Харис се казва още: "Независимо от предаността си към Берлин, България се извиси през 1943 година, за да стори нещо забележително - да се противопостави на нацистките заповеди и да защити близо 50 хил. български евреи от депортиране и почти сигурно изтребление. Мнозина бяха смело ангажирани с това героично спасително усилие, което e признато с благодарност от Яд Вашем, историци на Холокоста и самите оцелели."

САМО В ПИК И РЕТРО! Тома Биков с остър коментар: Срамът от Корнелия ще прерасне в гняв

САМО В ПИК И РЕТРО! Тома Биков с остър коментар: Срамът от Корнелия ще прерасне в гняв

„Дали случайно шефът на Държавната агенция за...

на 29.10.2017

На 7 ноември 2017 година, в медиите беше разпространен видеоклип, на който се вижда народният представител от БСП господин Иво Христов, по време на среща със симпатизанти в Раднево, да защитава тезата на говорителя на руското външно министерство като заявява цитирам: „Скандалът с Мария Захарова, говорителката на руското външно министерство... Класика в жанра! Като отчетеш, че 80 процента от населението са дебилни и не могат да се подписват... това работи безупречно” и още "Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата. Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война - извадиха от контекста и казаха: Руснаците твърдят напук на цялата история, че те били спасили българските евреи! И 80 процента дебили в един народ - така е! Това си е класическо изместване на проблема, а той не е кой е спасил българските евреи, а защо вие осирате съветските паметници".

Уважаеми колеги,

Парламентарната група на ГЕРБ осъжда остро това изказване на народния представител от БСП господин Иво Христов, защото то е символ на безродие и презрение към българския народ. Преди всичко това изказване е унизително за институцията на Народното събрание. Изказването на Иво Христов е гавра с паметта на онези смели българи, които в най-мрачните и тежки години в световната история, намериха сили и кураж да защитят своите съграждани евреи и да ги спасят от лагерите на смъртта. Огромната част от тези смели хора, след окупацията от 9 септември 1944 година попада в комунистическите лагери на смъртта, а една част от тях, като Лиляна Паница, са убити веднага след преврата без съд и присъда. В годините от 1944 до 1989 година Българската комунистическа партия, като филиал на КПСС, положи всички усилия паметта за тези хора да бъде изтрита и на нейно място да се инсталира лъжата, че комунистическото движение в България, с помощта на СССР, е основният двигател за спасяването на българските евреи. Това беше национално предателство, защото спасяването на българските евреи е хуманно достижение от европейския мащаб, което принадлежи и винаги ще принадлежи на България. Откажем ли се от това, както правеше в продължение на 45 години комунистическата власт и както прави днес народният представител от БСП Иво Христов, ние се отказваме от себе си. Няма да позволим това!

Не бива да се подминават и думите на Иво Христов, според когото 80 процента от българския народ са дебили, които не могат да се подписват. Това е срамно изказване на човек, който по конституция е призван да представлява целия български народ. И ако тезата, че Червената армия е спасила българските евреи е перфиден израз на защита на чужд интерес, то да наречеш 80 процента от българския народ дебили е обида, която няма как да бъде преглътната от нито един българин. Подобно публично презрение към народа си не са си позволявали дори терористите взривили църквата „Свети Крал” през 1925 година, дори безродниците, които се опитаха да унищожат Българската православна църква след 9 септември 1944 година, дори националните предатели, които подписаха искането България да се саморазпусне като държава и да се присъедини към СССР. Дори и те имаха достатъчно срам, за да скрият от широката публика, своята омраза и ненавист към българския народ и да водят антибългарската си политика скрити зад догмите на комунистическата идеология.

ЕКСКЛУЗИВНО! Тома Биков: БСП саботира европредседателството, разпространява фалшиви новини!

ЕКСКЛУЗИВНО! Тома Биков: БСП саботира европредседателството, разпространява фалшиви новини!

"Ние войни не искаме да водим. Защото отговорността за...

на 03.11.2017

Подобна срамна откровеност, през последните години си е позволявал само бившият депутат от БСП Христо Монов, който през 2013 година нарече протестиращото множество интернет лумпени.

Уважаеми колеги БСП, уважаема госпожо Нинова,

Само преди две седмици, в тази зала гласувахме оставката на народен представител от ГЕРБ, който си позволи да прояви неуместно чувство за хумор в телевизионно предаване. Това беше достатъчен повод за остра реакция от Ваша страна и за оставка от негова. Днес имаме ситуация, в която депутат от БСП заявява, че не България, а СССР е спасил българските евреи, че 80 процента от българския народ са дебили, които не могат да се подписват и че българските медии са папагалски и манипулират обществото. Призоваваме Ви да заявите ясна позиция по отношение на тези думи на Иво Христов. В подобни случаи позицията на партия, която се счита за българска би могла да бъде само една – да се разграничи от подобни изказвания и да поиска незабавно оставката на своя народен представител или да го изключи от парламентарната група. Ако не направите това, Вие ще проявите двоен стандарт и ще покажете, че говорите едно по време на вашите партийни събрания и съвсем друго в парламента и в медийното пространство. Ще препотвърдите и двойния стандарт, който приложихте при случая с нацисткия поздрав на президентския съветник Пламен Узунов и ще го превърнете в практика. Припомняме, че тогава атакувахте остро зам.-министър на Обединените патриоти за същото, за което мълчахте и продължавате да мълчите, когато става въпрос за Узунов. По този начин показвате, че вашата партия говори едно, прави друго и мисли трето.

Ако още днес не изключите Иво Христов от вашата парламентарна група, ще изглеждате като хора, които говорят едно, когато са в София, друго когато отидат в Брюксел и трето, когато се намират в Москва. Причината да не ви вярват нито в София, нито в Брюксел, нито в Москва е шизофренното Ви мълчание при подобни ситуации. Само преди по-малко от месец, от тази трибуна, Вашият депутат Александър Паунов заяви, че иска България да излезе от НАТО и ЕС и Вие нямахте нито куража, нито волята да осъществите адекватна политическа реакция. Защото политическа реакция не е да се кълнете, че сте за НАТО и ЕС, докато ваши представители призовават да излезем от Европа и против националния си интерес да се присъединим към нищото.

Обръщаме се и към президента Румен Радев, с призив да се разграничи категорично от думите на Иво Христов, който беше част от инициативния комитет издигнал го за държавен глава. Защото ако отминем подобни изяви с мълчание ще се превърнем в съучастници на тези, които са ги произвели. Защото това не са просто думи, това е битка за България – за нейните устои, за нейното минало и за нейното бъдеще.

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(41)
1
ХИТЛЕР НЕ НИ Е НАПАДНАЛ, ЗНАЧИ ТОЙ Е СПАСИЛ ЕВРЕИТЕ В БГ. САЩ СА ПОМАГАЛИ С ОРЪЖИЕ И ПРОВИЗИИ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ И ТЕ ИМАТ ЗАСЛУГИ ЗА СПАСЯВАНЕТО ИМ.МА МНОГО ТЪПО ТОВА ЧЕРВЕНО ГОВЕДО!
2
ТОГАВА ЩЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ИСТИНСКА А НЕ РУСКА ПОДЛОГА!
3
ТОЗИ “ПРОФЕСОР”, ОСВЕН ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ОТ ПАРЛАМЕНТА, СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ОБИДА НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !!! СЕГА ЩЕ ТРЪГНАТ СЛУГИТЕ НА КУРНЕЛИЯ ДА ОБЯСНЯВАТ, ЧЕ ТОЙ Е ИСКАЛ ДРУГО ДА КАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО РАЗБРАН И ПР. И ПР. !!!
4
Томата ,не може, да, преглътне факта, че ,проф. Иво Христов, работи с факти и то убедителни.
5
А думите на професора са напълно верни. Ако на ги вадите от контекста.
6
КАКВО ПРАВИ ОТКРОВЕН РУСКИ АГЕНТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА БЪЛГАРИЯ?
7
Ренегатът, защо не каже две думи за турските безчинства последно време?
8
Ти си,истинското доказателство! Тотално неграмотен-дебил! Виж си правописа!
9
Тоя Биков откога стана компетентен по всички въпроси? Такива като него нямат място в парламента щото е сменил не знам колко си партии! Нали щеше да направиш така щото ТИКВОЧА никога пжовече да не е премиер! ПОДЛОГА НА ГРОБ! ИДИОТ!
10
БОРИСОФ ?....АЗ !....ВАДИ ГА !..........................................АИДИ !......... .....!.............................МИ НЕМА ГА !.............А КУДЕ Е ?.........МИ ТААРСИМ ГА !........БОРИСОФ ?.......АЗ !.....ДАИ ГА НАПРЕДЕ !....МИ НЕМОЕМ !....ШО НЕМОЕШ !.....МИ НЕМА ГА !..................НЕМАШ СИГНАЛ ?.....НЕАМ !.....МИ ВРЪТИ ГА !.....ВРЪТИМ МА НЕ СТААА !....БОРИСОФ ?.........................АЗ !....ШО НЕМАШ СИГНАЛ ?......МИ НЕМАГА !....КОИ ГУ НЕМА БЕ БОРИСОФ......ТУКА Е......КУДЕ Е !.....ЕИГО ФОСТАТА !.....НА КУЧКАТА БЕ !....НОСИ ТИ ГО !.......
11
подкрепям проф иво христов за изказването относно червената армия
12
ние спасявам евреите, но какво щеше да стане ако хитлер беше спе4елил войната? на това си отговорете и тогава става ясно какво щеше да стане с тях!!
13
НЕМА ТАКОВО НЕШТО БУЛГАРСКИ ЕВРЕИ БЕ ГОВЕДА !.....АКУ ИМАШЕ ШЕШ МЕ АМЕРИКА СА С ТРУМПО !....И ЦВАИ ХИЛАРКИ....НАЧИ ДВЕ ХИЛАРКИ !....А ХИТЛЕР ШЕШ Е У МВРЕ !.....
14
Преди повече от 30 години младите французи не свързваха с нищо името на площад "Сталинград" в Париж, а искаме от 80 процента, сред които попада и Биков, да знаят за този преломен момент в развитието на Европа и света.
15
Професор Иво Христов Е НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ЧОВЕК В ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ !!! В ЛПЧИНАТА БУЛГАРИСТАН Е ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА ВЪЖЕНА РЕВОЛЮЦИЯ, ТАМ Е ИСТИНАТА !!!
16
Ей ти, грамотният, който претендираш за правопис! Какви са тия запетаи и тирета слагани произволно?
17
ТОЗИ НАБЕДЕН "ПРОФЕСОР" ХРИСТОВ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ БЕ СЪВЕТНИК НА СВЕТОСЛАВ ЛУЧНИКОВ МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СДС. СЛЕД ТОВА ТОЗИ ДЕГЕНЕРАТ ХРИСТОВ ПРЕМИНА В ПАРТИЯТА НА ГОЦЕ - АБВ. СЕГА АКОСТИРА В БСП. ТЪРСИ КЕЛЕПИРА. КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА МУ ПОИСКА ОТЗОВАВАНЕТО И ДА ВЛЕЗЕ СЛЕДВАЩИЯ НА НЕГОВОТО МЯСТО. НЕ МОЖЕ СЪВЕТСКИ НАМЕСТНИК ДА Е В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. ВЪН РУСКИТЕ ПОДЛОГИ И ШПИОНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ!
18
Интересно ми е ,"другарят професор" дали слага и себе си в 80-те процента "неграмотни дебили ",които населяват страната ни ?! Защото - ако не се слага - греши !
19
Щом народът е дебил, то и професорчето също е дебил!!!
20
Бикоф главен глашатай на ОПГ ГРОБ. Аде нема нужда!!!
21
БИКОФ е К.УРВАТА ГНУСНА на ОПГ ГЕРБ
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Ако това го беше казал някой от ГЕРБ, комунистите щяха да вдигнат страшен скандал. Сега обаче си трайкат, защото са тепегьози, а после се чудят, защо не могат да спечелят избори.
24
доста е занижил процента на дебилите в БГ.
25
До -21 . Твоето определение за Биков , в най голяма степен важи за Майка ти , Жена ти и Щерките ти . Ясно ти е нали ?
26
Неграмотни ДЕБИЛИ гласуват за МУТРАТА от ГЕРБ и СИК
27
не са 80% , а 80 в парламента !
28
Биков с2 ли с2? А прочети какво си писал и обещавал през 2012 за Мутпата Боко
29
Този професор Иво Христов знае повече от всички депутати и министри взети заедно от 26 г. насам. Щом той го е казал, значе е така. Кой каквото ще да си приказва.
30
Христов е много точен За съжаление
31
нищо,че руското външно се уточни,че спасяванета на бг.евреи си е дело на българите. За наще комунисти Христов не само пише, той кове историята на световния комунизъм, кове я с наковалня или чук ,както обича да пише неговия адаш режисьора Христо Христов, сукалr от малur от руската мечка ..зелено / не мляко а долари де/
32
TOZI MANIPULATOR IVO HRISTOV , MANIPULIRA,MANIPULIRA,MANIPULIRA,MANIPULIRA,MANIPULIRA OB6TESTVOTO CIAAAAAAAAAAAALLLLLL JIVOT I NAKRAIA PRISTANA KATO NEVIASTA NA BSP.ANTISEMITIZMAT MU E ISPISAN NA 4ELOTO.IVO HRISTOV E NACISKO-BUL6EVIKO IZROD4E ,KOETO NE E SAVMESTIM S NORMALNITE HORA.NARE4E 80 PROCENTA OT OB6TESTVOTO NI ''DEBILI''.TOI IAVNO POZNAVA SAMO DEBILI I ZATOVA GOVORI TAKA.
33
ako ne bjacha rusnazite svetat stesche da bade ogromen germanski konzlager.
34
Боже.Имам чувствато,че съм попаднал в древен Рим и ей сега ще излязат на арената гладиатори и ще започнат да се колят за радост на тълпата.Е,ако тогава е имало хляб и зрелища като държавна политика,то днес сме свидетели на поредният сеир...за пред народа.Боже пази България.Политиците не искат.
35
Всеки гейбераст знае, че българските евреи са спасени от Хитлер, Муравиев, Цар Борис и дядото на Тиквочев.
36
Биков е толкова компроментиран като откровен меркантилен слугинаж и въртиопашка, че каквото и да каже няма никаква тежест. Дори и актьор не става от него, това закоето уж е учил
37
Не се учудвайте от промяната в поведението на този герой на Прехода, той е приел роля, която е длъжен добре да отиграе, останалото са симптоматични стонове!!! Малко освежаващо инфо, за да си сверите часовниците по отношение на начина му на мислене: "...Проф. Иво Христов: Ако премахнете корупцията, българската държава ще умре. Буквално и веднага. 19282 | 7 ноем. 2017 | 15:23 /Епицентър.бг/ - Брюксел затъва във все по-големи проблеми и се зает по-скоро със себе си. Имате ли усещането, че по тази причина не обръща внимание на сериозни проблеми в България като засилващия се разпад на държавността, корупцията? - Тези проблеми не са вчера. За Брюксел, както вече съм казвал, България и Румъния са периферен лимес, буферна зона между европейското ядро и зоната на варварите. В тези гранични територии полуварварски княжчета изпълняват ролята да представляват интересите на центъра по места. За Брюксел е важно тук да се поддържат мира и тишината, да няма резки движения вляво и вдясно и по този начин да бъдат защитени неговите интереси. Което се осъществява с изпращането на подаръци, разбирайте – европейските средства, които се разпределят именно по тези корупционни канали през управляващите елити. Така е в Румъния, така е и в България. Нищо изненадващо. И Брюксел знае, и София знае, и Букурещ знае за какво става дума. Но и едните, и вторите, и третите това ги устройва. Е, разбира се, така наречените народи не ги устройва, но тях кой ги е питал. - Докъде според вас ще се развие темата за корупцията от политическите сили? - За мен темата е преекспонирана, тя е повод, а не е следствие. Ще се опитам да перифразирам и да приложа на български терен изказването на руския премиер Медведев по отношение на руската корупция, която, знаете, е със славна и дълга история. Той беше казал, къде на шега, къде със зловеща истина, че ако действително премахнете корупцията от всички сфери на руското общество, руската държава просто ще се разпадне. Същото важи и за българската. - Корупционните скандали, които усилено текат напоследък, какво ще постигнат? - Нищо. Тези корупционни скандали представляват изпускане на парата в свирката. Никой няма никакъв интерес от разбиването на основните корупционни схеми. Защото те не са някакво периферно злощастно явление. Те се явяват сърцевината, гръбнака, бих казал кръвоносната система на функционирането на днешния български социален, икономически и политически механизъм. Ако вие ги премахнете, този механизъм ще умре. Буквално и веднага. Така че това няма да се случи. " ............................................................................................................................. С няколко изречения: Твърде подвеждащ коментар, който идеално съвпада с мнението за неподписващите се БГ "д.ебили", на ф.рустриран човек от Столетницата, който, обаче, вече е в ролята на п.аж, след изкачването на Политическата й стълбица!!! :) Малко лични разяснения за по-неосведомените: Няма такова понятие, като: "Корупцията помага на Държавността"!!! Административно погледнато, тя само отслабва държавността и нейните регулаторни механизми - излиза, че поданиците на България и Русия не са пригодени да живеят в подредени правови държави, а оцеляват въпреки държавите си, поради нескончаем хаос - разбират от всичко, но нямат квалифицирани умения, които да надграждат и да оптимизират до съвършенство?! :) - Вероятно средата им отнема по-голямата част от потенциала, като ги вкарва в изтощаващи битовизми, но същевременно им дава възможност за бързо преобръщане и яхване на хаоса и следователно: неочаквано покоряване или доближаване на върха на социалната пирамида, но докога ли?! :) Чудя се защо винаги Гл.упаците остават начело на тези две държави?! - ...м.илиционер, куче-касичка, м.илиционер, куче-касичка... - аристократична игра за Червени феодали, с верни пажове?!?!?! :) След 500 години Феодализъм и 500 години Робство - открийте 10-те разлики в Съвремието си, на БГ и на Руска територия?!?!? :) Вярвам, че България имаше шанс да опровергае самозабравилия се професорски научен ръководител, но вече орбитата й клони към Русия!!! :) България за разлика от Русия, можеше да се възползва от противоборството между Русия и САЩ, Русия, обаче, нямаше вариант за отстъпление - зле се договориха нашите ал.чни гл.упаци, затова ги обичат и на Изток, и на Запад, ама това е трудно признание!!! Бездействието се наказва, само че Историята никога не се повтаря и точно тук тази повсеместна Червена БГ Бейовщина, ще срещне стена и нищо няма да е по старому, въпреки добре отглежданата корупция!!! Русия вече, официално смени феодалната си, корупционна политика по отношение на Периферията си и премина на ръчно централизирано управление с изцяло доказани кремълски кадри, същото се отнася и за променената политика в Китай, но явно БГ Столетницата в желанието си за удържането на привидно хаотичен, но добре контролируем, нескончаем Преход добре е индоктринирала верните си пажове?!?!?!:) Преобразяването на този човек и влизането му в пл.атени роли си има цена - Аз вече не вярвам в неговото желание за оздравяване на Българската действителност!!! От желание за Пълна Лустрация, той премина във фаза: Национална Фрустрация и неудържимо захласване по Феодализма, но умре ли Надеждата( ЕС - Демокрацията ), ще се чуди кой път да хваща, високо горе от Стълбицата си - сами преценете!!!
38
а нещо да кажете за огромното цуцане на тиквата и цялата му мафиотска структyра през цялото му управление, за заплатите на работниците и за тези в министерствата, за пенсионерите и за това как всеки ден се хвърлят хора от 7-ми ртаж, колко струват яйцата и лекарствата, защп българите масово измираи 10 години по млади от хората по света.... и много още
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този явно не е само със заплата от Народното събрание. Не се знае само на този руски лакей как му превеждат другата - в рублите. БСП да се прекръстят на "Български Слуги на Путин"
41
УМНИТЕ ХОРА ИМ ПРЕЧАТ!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Мисля, че е политически некоректно да ме наричат мързелив. Предпочитам: "Човек с ограничено желание да работи".

няма нови новини
Днес: 327
hot
най-четени новини в момента
сега
2286
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Защо някои хора се зачервяват, когато пият алкохол
x