ГОРЕЩО В ПИК TV: Проф. Ангелов попита: Новото ръководство на "Пирогов" провело ли е първото си заседание в адвокатска кантора, свързана с Васил Божков? (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

ГОРЕЩО В ПИК TV: Проф. Ангелов попита: Новото ръководство на "Пирогов" провело ли е първото си заседание в адвокатска кантора, свързана с Васил Божков? (ВИДЕО)

77129
на 18.07.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: Проф. Ангелов попита: Новото ръководство на Пирогов провело ли е първото си заседание в адвокатска кантора, свързана с Васил Божков? (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"Къде новоназначеният съвет на "Пирогов" е провел първото си заседание - в частна адвокатска кантора или в кабинета на здравния министър?". Това попита по време на брифинга на ГЕРБ проф. Костадин Ангелов, както ПИК показа на живо. Той заяви, че пита като гражданин,  служебният кабинет на Румен Радев трябва да отговори, за да се види къде е задкулисието. 

препоръчано

"Това ли е прозрачността на президента Радев? Свързана ли е тази кантора с Васил Божков?, само питам, а да видим как ще отговарят?", заяви Ангелов. Той заяви, че като гражданин има право да задава въпроси, а Борисов допълни да се види и за ББР коя е адвокатската кантора и кои хора обслужва, както и какви пари взима.

По повод скандалните назначения в болниците, Ангелов припомни и разкритието на ПИК за огромните бонуси, които новият директор на "Пирогов", поставен от хората на Румен Радев си е писал - над 220 000 лв. за година.

Проф. Ангелов заяви, че в рамките на три дни Кацаров няколко пъти си е променил мнението за това кога е лежал в "Пирогов". "Лъже и това се видя от всички. Първо бил на ски, после не ходил на контролен преглед, после нещо друго. Питам пак - подписвал ли е документ за постъпване в болница, защото стана ясно че не е имал право на контролен преглед. Защо се назначава в Ямбол пенсионер за директор? В "Пирогов" новият директор раздал ли си е за година близо четвърт милион лева бонуси?  

Назначен ли е в "Св. Анна" в съвета на директорите представител на ДБ, това ли е прозрачното и принципно управление? Сега сигурно ще изчегъртат и Мутафчийски. 

Българите защо продължават да са недостатъчно ваксинирани? Защо сега България ще изхвърля ваксини, заради спрения ваксинационен процес? Кацаров, вие се провалихте", каза Ангелов. 

Борисов съобщи, че шефът на болницата в Ямбол, който Кацаров е назначил е на 69 години, докато проф. Кантарджиев е на 66 години, но Кацаров го е пенсионирал. Той се възмути и от това, че новият шеф на "Пирогов" си е раздавал по 29 000 лв. бонуси на месец, а сега е бил назначен от кабинета на Радев.

 

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това