ГОРЕЩО В ПИК TV! Скандалната резолюция на Радан и Йончева раздели парламента. Тома Биков към БСП: Вие сте много повече социалисти, отколкото българи (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)

Политика

ГОРЕЩО В ПИК TV! Скандалната резолюция на Радан и Йончева раздели парламента. Тома Биков към БСП: Вие сте много повече социалисти, отколкото българи (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)

74592
на 09.10.2020
ГОРЕЩО В ПИК TV! Скандалната резолюция на Радан и Йончева раздели парламента. Тома Биков към БСП: Вие сте много повече социалисти, отколкото българи (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Скандалната и антибългарска резолюция на Радан Кънев и Елена Йончева, нажежи страстите в парламента. Напрежението се покачи, след като Драгомир Стойнев, размахващ пръст и викащ по микрофоните, призова отново правителството да подаде оставка. 

препоръчано

От името на "Обединени патриоти", Александър Сиди от ВМРО прочете декларация. В нея се казва, че левичарството все повече иска да промени същността на ЕС. 

"Комисията "Либе", по инициатива на доста познати с антибългарската си дейност, премина границата с отварянето на темата за македонско малцинство. Тези правни понятия за Брюксел очевидно не произлизат еднакво", изтъкна Сиди. Той цитира и част от текстовете в клеветническата резолюция на Радан Кънев и Елена Йончева.

"Ние, депутатите от "Обединени патриоти", се противопостяваме категорично, на политика на насърчаване на хомосексуалността и еднополовите бракове. Това е политика, насочена срещу традиционните християнски ценности на българския народ", продължи той.

"Ляво-либералната политика руши устоите на Европа. Тази Европа, чертаеща граници и разделяща народи, сега ни говори за макенодско малцинство. Макар и с поправки, скандалната резолюция беше приета. Депутатите от БСП в ЕП гласуваха "за" незаконните цигански катуни, правата на ЛГБТИ. Срам и позор, колеги отляво! До тях се наредиха "Демократична България", които са розови", прочете Сиди.

Драгомир Стойнев от БСП реагира на момента и също прочете декларация от името на социалистите. "От вчера отношението на Европа към България не е същото. Кой подкрепя Борисов в Европа? Салвини, Орбан, Качински, Льо Пен", изцепи се Стойнев, който размахваше назидателно пръст на залата, докато буквално крещеше по микрофона.

"Поздравяваме БСП и ДПС с този голям успех. Поздравяваме ви, че през последните няколко седмици, успяхте да организирате социалистическо-либералните депутати в ЕП, които не са печелили избори никъде, да се организират и хвърлят петно върху България. Докато има социалисти и либерали в България, на нас не ни трябват пазачи на казана. Вие сте много повече социалисти, отколкото българи. Няма истински българин, който да изпитва удоволствие от такъв тип действия. Ние ще продължим да отстояваме българския национален интерес", взе отношение Тома Биков от ГЕРБ.

Според Биков, огромен срам и подкрепа на една лъжа е, че в България има македонци. 

"Вие разделихте хората на такива, които протестират и на тези, които не протестират. Разликата между ЕНП и ПЕС е, че едните печелят изборите и управляват, а другите не печелят, но искат да управляват", посече социалистите острието на ГЕРБ.

Масло в огъня продължиха да наливат от БСП. Антон Кутев взе думата и поиска процедура по начина на водене. 

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 309
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това