Вход
София
Времето в София -2 o C

Горкият Иван Костов...

Горкият Иван Костов...

на 06.07.2020
157057
0
Горкият Иван Костов...

При избори днес Демократична България взима фамозните 2,4%, става ясно от новото изследване на "Сова Харис".

2,4%...

Толкова тежат в момента всичките Прокопита, Свободни Европи, Дойче Велета, Зелени еуглени, Тома-Белевци, Клозети, Капитали, Медиапули, НПО-та към Сорос, Хелзински комитети, джендъри, тротинейнъши, вегани и антиваксъри.

Националните предатели и доносниците клонят към естествения си залез. Ще гледат и следващия парламент през крив макарон. В това отношение българският народ отново проявява разум.

На този фон лидерът на ДеБъ Христо Иванов е дал програмно интервю, препечатано в сайта "Клозет". Интервюто е забележително в своята наглост и илюстрира, че нахалството на тези напълно неадвекватни и отчаяни хорица е обратно пропорционално на електоралната им стойност.

Иванов говори за "прокурорска република" и за Гешев като "главен екзекутор". Папагалски преповтаря, разбира се, втръсналите на всички мантри за Пеевски, попържа Цацаров, свива юмруци и раздава виртуално правосъдие.

Оказва ни чест да спомене и ПИК. Преповтаряли сме компроматите на някоя си Любена. След това отбелязва, че моя милост - Недялко Недялков, заедно с "момчетата на Любена", обгрижваме Гешев и сме спомогнали за избора му...

Наистина, не знам коя е тази "Любена". Да е жива и здрава жената, не съм подозирал, че списвам сайта си по нейно задание. Но пък никога не е късно да преоткриеш истината за себе си през словото на Христо Иванов.

Странно ми е обаче, че подобна личност може насериозно да се изживява като лидер на дясното в България.

Да виждаш ти, че резултатът ти е 2,4% и да дрънкаш за "Любена", "Недялко", ПИК и Гешев, вместо да си посипеш главата с пепел, да стегнеш редиците и да си пренаредиш приоритетите?!

Да клеймиш "прокурорската република", без да си даваш сметка, че отдавна си се обърнал на "прокурорска партийка"?! И с това напълно си се маргинализирал, отблъснал си нормалните избиратели от редиците си?!

Единствената ти цел в политиката да е събарянето на Гешев и Цацаров!?

Лягаш и ставаш с техните имена на уста. Няма идеология, няма принципи, няма народни неволи, няма икономически проблеми, няма програма.

Как не измислихте нещо свежо, как не сменихте плочата, не се ли уморихте? Сами на себе си дотягате с брътвежите си, а после очаквате някой да тръгне след вас и да ви повярва.

Главният прокурор, бе! Този пост трябва да овладеем. Това е смисълът от присъствието ни в политиката. За това ни плащат Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Огнян Донев, Цветан Василев.

А отскоро и Васил Божков.

Но иначе сме "големи демократи", ревем за разделението на властите.

Ревем, ама постоянно си бъркаме носа в делата на независимата прокуратура. Мъдруваме, кадруваме...

Какво да се прави - не се сбъдна мечтата на Христо Иванов да стане главен прокурор. Няма и да се сбъдне, да свиква.

Как да избереш за главен прокурор човек, който не знае на кой свят е, без един ден трудов стаж, с отнети адвокатски права. И който сега избива върху Иван Гешев комплекса от собствения си житейски си провал.

Егати либералите, егати куците кони, егати чудото.

В ЕНП дали знаят какви ги вършат и за какво се борят? Дали съзнават, че понятието "дясно" в България вече е символ на провал и досадна скука?

2,4%...И това им е много. И тези наивници ще се стопят като ланшния сняг. 

Горкият Костов - дали е осъзнал в ръцете на какви некадърници си остави партията?

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17335
архив

Журналист пита световно известен треньор:

- Как бихте описали идеалния футболист? Какви качества трябва да притежава той?

- Висока самодисциплина, спазване на режима, стриктно изпълняване на задачите, поставени от треньора, лоялност към противника, уважение на съдиите, чувство за другарство…

- Но подобни играчи има твърде малко!

- Такива играчи има, колкото си поискаш, само че те не умеят да играят футбол.. 

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x