Горкият Радев! Да направиш купон заради съученичка, която харесваш, а тя да отиде при тоя от 12-ти клас

Акценти

Горкият Радев! Да направиш купон заради съученичка, която харесваш, а тя да отиде при тоя от 12-ти клас

167389
на 26.01.2023
Горкият Радев! Да направиш купон заради съученичка, която харесваш, а тя да отиде при тоя от 12-ти клас
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

"Горкият Радев. Все едно да направиш купон вкъщи заради съученичка, която харесваш, а тя да отиде при тоя от 12-ти клас".

препоръчано

Така журналистът Ивелин Николов коментира срещата между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и канцлера на Австрия Карл Нехамер.

В началото на седмицата той пристигна на работно посещение по официална покана от България.

Посрещнат бе от държавния глава Румен Радев в Пловдив, след което двамата провериха обезпечаването на охраната на българската граница и противодействието на миграционния натиск.

По време на визитата си обаче Карл Нехамер се срещна и с Борисов.

"Сигурно е гадно. Очаквам политическия анализ на Мирослав Иванов и Георги Свиленски за срещата между австрийския канцлер и Бойко Борисов", добави Ивелин Николов в социалната мрежа.

По време на разговора си с Нехамер лидерът на ГЕРБ е подчертал, че партията му лидира всички процеси в парламента, които препотвърдиха евроатлантическата ориентация на България.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК