Горяха хиляди декари гори в Хисарско

Инциденти

Горяха хиляди декари гори в Хисарско

3479
на 22.07.2021
Горяха хиляди декари гори в Хисарско
Автор:   ПИК

Огромен горски пожар бушува в хисарското село Кръстевич. Стихията тръгнала към 17 часа вчера. Все още в землището на селото горят сухи треви и широколистна гора, като огънят е обхванал площ около 100 декара. 

препоръчано

Рано тази сутрин пожарът е локализиран. На място са изпратени 6 екипа огнеборци от пожарната в Пловдив, подкрепа е оказана от екип на пожарната в Пазарджик и служители на горското стопанство, предава "Марица".

По информация на служители на местното горско стопанство, от вчера стихията е обхванала около 1900 декара, като 300 от тях са широколистна гора.

В локализирането на огъня са се включили и екип от 7 доброволци от формированието в Пловдив, пожарникари от Панагюрище, Стамболийски, Асеновград, Карлово и служители на горското стопанство в Хисар.

Към момента пожарникарите гасят локалните огнища. Работата им е затруднена от силен вятър, като усилията ще бъдат съсредоточени за недопускане на разпространяването на огъня.

 

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това