Грешките, които жените допускат във връзките си

СВЕТЪТ ДНЕС

Грешките, които жените допускат във връзките си

4826
на 14.04.2021
Грешките, които жените допускат във връзките си
Автор:   ПИК

Ето кои са 5-те грешки, които жените най-често допускат във връзките си. В повечето случаи те дори не осъзнават, че грешат.

препоръчано

1. Тактиката „тихо наказание“

Когато наказвате партньора си с мълчание, той може да реши, че изобщо не е важен за вас и не се интересувате от чувствата му. 

 
2. Премълчаване на сексуалните желания

За много жени сексуалният живот е свързан с прелъстяване и преди всичко с доставянето на удоволствие на партньора. Но след време това води единствено до нежелание за близост от страна на жената. В случая партньорът също няма да е доволен и ще се чувства пренебрегнат. И за двама ви ще е по-добре да положите усилия, така че интимните преживявания да ви носят максимално удовлетворение.

3. Опитва да промени мъжа до себе си

Това, на което една жена първоначално не е обръщала внимание, след време започва да я дразни и тя се опитва да промени партньора си. Но по този начин тя не му показва обичта си, а единствено го отблъсква от себе си.

4. Мисли, че мъжът може да чете мисли

Мъжът просто иска да знае какво желае една жена. И той очаква тя да му го каже директно.

5. Прекалено големи очаквания за връзките

Започвайки нова връзка, много жени очакват, че тя ще ги направи по-щастливи. Но колкото повече се разминават очакванията и реалността, толкова по-голямо е разочарованието. Научете се да сте щастливи най-вече в собствената си компания, а връзката единствено ще допълни вашето щастие.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това