ГЪРМИ СКАНДАЛ В МРЕЖАТА! Американското посолство зове за протест срещу Радев в София

Акценти

ГЪРМИ СКАНДАЛ В МРЕЖАТА! Американското посолство зове за протест срещу Радев в София

334343
на 02.06.2023
ГЪРМИ СКАНДАЛ В МРЕЖАТА! Американското посолство зове за протест срещу Радев в София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Властта на американското посолство у нас изглежда е безгранична, след като ведомството си позволява да зове за протести в центъра на София, пишат потребители в социалните мрежи.

препоръчано

На сайта на посолството беше публикувано съобщение, информиращо за демонстрация, поход и протест от Орлов мост до президентството тази вечер. Това е същият този протест, организиран от симпатизанти на ППДБ срещу държавния глава Румен Радев, негодуват граждани.

Съобщението от администрацията на новия посланик Кенет Мъртън събуди вълна от негодувание в социалните мрежи. Според някои това е известяване за гражданите на САЩ да избягват мястото на протеста. Масово обаче потребители ядосано пишат, че това е скрита реклама на митинга довечера и че другите посолства не публикуват подобна информация.

Други се шегуват, че сигурно са хакнали сайта на Американското посолство. 

Припомняме, че във вторник се проведе първият такъв протест срещу президента Румен Радев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК