Гърция връща задигнат от турските метежници хеликоптер

СВЕТЪТ ДНЕС

Гърция връща задигнат от турските метежници хеликоптер

10433
на 17.07.2016
Гърция връща задигнат от турските метежници хеликоптер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Турски вертолет с два екипажа се е отправил към гръцкия град Александруполис, за да прибере отвлечен от метежниците хеликоптер Black Hawk. В събота, след неуспешния опит за преврат, осем турски военни пристигнаха в Гърция с хеликоптер и поискаха политическо убежище. Вертолетът е поискал аварийно кацане и сега се намира на летището в град Александруполис в Северна Гърция. "Турски хеликоптер с резервен екипаж пристига, за да прибере от Александруполис похитения вертолет", посочва източникът. Това може да стане през следващите няколко часа. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК