Гърция изпраща на еврозоната предложенията си за реформи

ЧАС ПИК

Гърция изпраща на еврозоната предложенията си за реформи

2950
на 24.02.2015
Гърция изпраща на еврозоната предложенията си за реформи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във вторник сутринта Гърция ще изпрати на финансовите министри от еврозоната предложенията си за реформи, които страната се ангажира да проведе в замяна на отпускането на финансова помощ през следващите четири месеца, предаде AFP, цитирана от Фокус.
Гърция имаше срок до понеделник вечерта, за да представи списъка с реформи, но поиска малка отсрочка. Списъкът ще бъде готов до вторник сутринта, а финансовите министри ще имат време да ги разгледат до конферентния си разговор в следобедните часове.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК