Даниела Дариткова стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Смолян (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Даниела Дариткова стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Смолян (СНИМКИ)

2025
на 05.03.2021
Даниела Дариткова стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Смолян (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

С молебен, в който се включиха кандидатите за народни представители, беше открита предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Смолян.

препоръчано

Благословия за успешен ход на кампанията и здраве на българския народ отправи от олтара на храм „Св. Висарион Смоленски“, Смоленски епископ Висарион.

 „Тръгваме в предизборната кампания с намерение за победа, с увереност в това, което сме научили в годините, с увереност в собствените сили и възможности. Аз лично се помолих за здраве и за справяне с пандемията“, заяви водачът на листата д-р Даниела Дариткова.

„Разчитаме на избирателите, които да припознаят нас като носители на тяхното доверие и като гарант за изпълнение на програмата, която сме предложили. Тръгваме с отговорност и надежда да получим подкрепа от жителите на Смолянска област, за да реализираме, както досега, всички поети ангажименти“, заяви още тя.

По думите на д-р Дариткова,  листата на ГЕРБ- СДС в Смолян е силният отбор, който ще отговори на очакванията за развитие в различни сфери и аспекти на обществения и политическия живот, за да се реализират успешни политики в интерес на България и гражданите.

На църковното богослужение присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, неговият заместник Марин Захариев, общински съветници и симпатизанти на партията.

 

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това