Данчето Христова се обърна към Бог след тежък инцидент  

Лица

Данчето Христова се обърна към Бог след тежък инцидент  

19142
на 30.07.2021
Данчето Христова се обърна към Бог след тежък инцидент  
Автор:   "Ретро"

Йорданка Христова е преоткрила връзката си с Господ през последните седмици. Легендарната естрадна звезда всеки ден ходела на черква, за да запали свещ за здраве и да засвидетелства благодарността си към Всевишния. Към религията тя се обърнала след зловеща случка, случила се наскоро, при която тя се разминала на косъм от тежки последствия.

препоръчано

„Преди седмица Бог ме спаси от тежък инцидент! Всеки миг му благодаря!“, написа Йорданка във фейсбук профила си.

Всъщност моментът, който за малко да я убие, се случил по време на концерт в Чирпан. Докато Данчето се изявявала на сцената и радвала екзалтираната публика със своите вечни шлагери, небето се начумерило и се разразила невиждана за нашите георгарфски ширини буря, придружена от ураганен вятър. Именно вихрушката се оказала почти фатална за певицата. Заради напъна на вятъра скелето на сцената тръгнало скорострелно да пада върху нея. Тя изобщо не се усетила какво се случва въпреки писъците на публиката и хората от екипа. В този момент нейният мениджър Евгени се затичал на спринт и с ръката си успял да отклони траекторията на срутващите се железа по-встрани от Йорданка, вследствие на което се наранил, но не чак толкова сериозно. Сцената рухнала с гръм и трясък, а естрадната звезда била сащисана от инцидента и не можела да повярва, че се е разминала за секунди от затискане. Ако цялата тази тежест се бе стоварила с такава скорост отгоре ѝ, най-вероятно е щяла да бъде изпотрошена.

От миналата година на Данчето не ѝ върви. В разгара на зимата тя падна и счупи тежко лявата си ръка. С цел да предпази гръбнака си от нараняване Христова се строполила върху крехкия крайник и го натрошила на няколко места. Дълго време тя бе с шина, за да заздравеят костите, което при нейните 77 години е бавен и тегав процес. Певицата се жалваше, че не може да си сготви, да се изкъпе или облече сама. Затова си бе наела две домашни помощници, които да се редуват на смени в дома ѝ, за да ѝ асистират. За щастие ръката ѝ заздравя правилно. Дори след двата инцидента естрадната фурия не се щади и пак сади цветя, плодове и зеленчуци на лятната си вила в Царево, където се изнесе още в края на май.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това