Датски журналистки дойдоха да снимат репортаж в Слънчев бряг, но това, което се случи, ги шокира

Региони

Датски журналистки дойдоха да снимат репортаж в Слънчев бряг, но това, което се случи, ги шокира

39373
на 13.07.2020
Датски журналистки дойдоха да снимат репортаж в Слънчев бряг, но това, което се случи, ги шокира
Автор:   ПИК

Две журналистки от датската национална телевизия преживяха шок от това, което им се случи в Слънчев бряг. Те са дошли тук на почивка, както и да направят репортаж в най-известния и най-големия ни курортен комплекс. Те са решили да покажат на своите зрители и нощния живот в Слънчев бряг. Едната от тях - 39-годишна, която е видеооператор, малко след полунощ, заснемала репортаж в района на крайбрежната алея пред бар "Dgv Amigos", когато непознат мъж й отнел професионалната камера заедно с пълния й комплект,, всичко на стойност 112 хил. лв., или 427 000 датски крони, съобщава "Флагман".

препоръчано

Още преди да успее жената да реагира, крадецът е побягнал към морето и хвърлил скъпата техника във водата. Пострадалата е подала сигнал в полицията. Така извършителят е установен буквално за часове. Оказало се, че той е техен сънародник - на 26 години, който също бил на почивка в курорта.

Проведени са множество процесуално-следствени действия, сред които разпит на свидетел, разпознаване на лице и др. До момента датчанинът не е дал адекватно обяснение за извършеното деяние. По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО)
ново
Днес: 236
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това