Двама заподозрени за атентата в Банкок са се предали на тайландската полиция

ЧАС ПИК

Двама заподозрени за атентата в Банкок са се предали на тайландската полиция

4988
на 20.08.2015
Двама заподозрени за атентата в Банкок са се предали на тайландската полиция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама души, идентифицирани като заподозрени за атентата в Банкок, са се предали на тайландската полиция, съобщават властите. Те заявяват, че са туристически гидове, предаде Би Би Си.

препоръчано

Двамата са забелязани на записи от охранителни камери малко преди взрива в храма в понеделник. Двамата са станали от пейка малко преди главният заподозрян да седне на нея и да остави зад нея своята раница.
Нападението срещу храма отне живота на 20 души и рани десетки.

Полицията провежда разпити с двамата заподозрени. Според силите на реда има поне 10 заподозрения за участие в атентата, а главният заподозрян е чужденец.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК