Два клуба от Русия напират за Ради Кирилов

Футбол

Два клуба от Русия напират за Ради Кирилов

3809
на 28.11.2021
Два клуба от Русия напират за Ради Кирилов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Футболистът на Славия Радослав Кирилов може да напусне клуба през зимата. Смята се, че към нападателя има сериозен интерес от два руски елитни клуба.

препоръчано

Според информациите на “Овча Купел“ може да вземат около 200 хиляди евро за неговите права.

Кирилов е юноша на италианския Римини и беше купен оттам от елитния тогава Киево. Последваха куп преотсътпвания в италиански и български отбори.

29-годишният роден национал през лятото беше близо до трансфер в ЦСКАСофия, но в крайна сметка “червените“ взеха съотборника му Калоян Кръстев, който обаче така и не успява да се наложи в тима на Стойчо Младенов, припомня "Пиринспорт".

Съществува и вариантът от ЦСКА да опитат да разменят Кръстев и Кирилов през зимата, но президентът на Славия Венцеслав Стефанов е решен да продаде Кирилов в чужбина.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК