Два часа преди гласуването Джевдет Чакъров казал, че Доган е против кабинета "Желязков" на ГЕРБ

Акценти

Два часа преди гласуването Джевдет Чакъров казал, че Доган е против кабинета "Желязков" на ГЕРБ

252688
на 08.07.2024
Два часа преди гласуването Джевдет Чакъров казал, че Доган е против кабинета Желязков на ГЕРБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Два часа преди гласуването Джевдет Чакъров казал, че Доган е против кабинета на "Желязков" на ГЕРБ. Това разкри зам.-председателят на ПГ на ДПС Байрам Байрам пред Нова тв.

препоръчано

Г-н Делян Пеевски много категорично заяви, че няма конфликт с почетния председател Ахмед Доган. Конфликтът му е с дерибеите. Връзката помежду им е много силна, те нямат нужда от посредници. Това заяви депутатът от ДПС Байрам Байрам.

По думите му т.нар. дерибеи са омерзилите хората, тези, които са причинили отлив от гласуване. "Те обиколиха половин България. Централното ръководство ги спускаше за водачи в определени многомандатни райони. Областните структури дадоха становище за местните дерибеи и снеха доверието си от тях. Те имат тясна връзка с ръководството. Резултатите от изборите показват какво са направили дерибеите през последните десетилетия. Те дърпат партията назад", обясни той.

"Някои хора си играят с чувствата на депесарите, човъркат в сърцата на хората. Те искат да продължат да забогатяват още повече на гърба на партията, на тях не им харесва новото начало. Дерибеите както на национално, така и на местно ниво, обикалят и създават раздор в партията и етническо напрежение. Предстои развръзката какво са правили години наред, използвайки името на нашия почетен председател", смята Байрам. 

Централното оперативно бюро ще определи кой ще отиде да вземе мандата от Радев, поясни Байрам, според когото разумът ще надделее за заедността и единството.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК