ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД РАЗВОДА: Пощальонът Пейо се ожени тихомълком за нотариус

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД РАЗВОДА: Пощальонът Пейо се ожени тихомълком за нотариус

107917
на 15.11.2020
ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД РАЗВОДА: Пощальонът Пейо се ожени тихомълком за нотариус
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Две години след развода си Пейо Филипов, нашумял преди 15 години като пощальона на Гала от "Имаш поща", тихомълком е вдигнал втора сватба. 45-годишният музикант, който най-вероятно се крие под одрипания костюм на Плашилото в "Маскираният певец", отново е лудо влюбен. 

препоръчано

Пейо преживява любовни трепети досущ като някой тийнейджър. Музикантът споделя емоциите си в социалните мрежи и често се обяснява в любов на новата си съпруга Калина Маркова.

Наскоро, за рождения й ден, Пейо пак излял чувствата си. "Голям зор е в този живот човек да намери сродна дуща, която да го разбира, вдъхновява и допълва. Мила моя, иска ми се да сме 20 години по-млади (макар ти да се окажеш в предучилищна), за да имаме повече от 20-30 години до теб. Обичам те!", обяснил й се в любов бившият тв вестоносец. 

Калина и Пейо се залюбили преди година в пиано бара му. Калина е завършила право в Софийския университет и работи като нотариус.

По-миналата пролет Филипов призна, че с бившата му съпруга Мария са се раздели след 19-годишен брак. Днес двамата са в прекрасни отношения. Имат и две деца - 20-годишната Викотрия и 19-годишния Кристиян. Въпреки развода съпруга №1 продължава да носи фамилията Филипова, пише столичен седмичник. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК