Девет души в Беларус с обвинение за държавен преврат

Европа

Девет души в Беларус с обвинение за държавен преврат

6245
на 30.04.2021
Девет души в Беларус с обвинение за държавен преврат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Комитетът за държавна сигурност на Беларус обвини девет лица в заговор за завземане на държавната власт, съобщава агенция BelTA, като се позовава на информация от официалния представител на КГБ Андрей Ярош.

препоръчано

Представителят на специалната служба информира, че обвинените са Александър Федута, Юрий Зенкович, Григорий Костусев, Олга Голубович, Дмитрий Щигелски, Александър Перепечко, Павел Кулаженко, Виталий Макаренко и Игор Макар. Първите четирима са в следствения арест на КГБ, поясни Ярош.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК