Делото за убийството на Жоро Плъха не тръгна

Темида

Делото за убийството на Жоро Плъха не тръгна

8246
на 13.05.2019
Делото за убийството на Жоро Плъха не тръгна
Автор:   ПИК

Делото срещу рентгенолога д-р Иван Димитров, обвинен в убийството на крадеца Жоро Джевизов при превишаване на пределите на неизбежна отбрана, приключи за секунди и ще бъде насрочено за друга дата. Причината е, че председателят на съдебния състав е болен и не е успял да дойде на работа.

препоръчано

Така Димитров само се разкара до съдебната палата, което видимо го подразни. Той беше посрещнат с аплодисменти от протестиращите, предава "Марица".

Нито той, нито адвокатът му знаеха за създалата се ситуация. Медикът запази ледено мълчание пред медиите, но защитникът му Георги Кутрянски коментира, че ако бъдат приети законовите поправки, касаещи неизбежната самоотбрана, това би могло да има благоприятен ефект върху развоя на съдебния процес.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това