Деница Сачева категорична: Мандат без ГЕРБ не може да има

Акценти

Деница Сачева категорична: Мандат без ГЕРБ не може да има

52815
на 28.10.2022
Деница Сачева категорична: Мандат без ГЕРБ не може да има
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Голяма част от срещата беше публична и беше пред медиите. Няма как да очаквате от мен да споделям какво сме си говорили извън тези, мисля 40 минути. Така Деница Сачева от ГЕРБ коментира от ефира на Нова телевизия какво са си казали извън публичните изявления с Румен Радев и преговорната група.

препоръчано

“Не, не сме говорили повече извън процедурата“, все пак заяви тя дали са обсъждали и други теми, извън тази за сформирането на кабинет.

Деница Сачева отново заяви, че в момента страната се намира в политическа криза.

"Дали ние ще участваме в управлението на държавата го решават избирателите, не президентът. Отношенията между нас са ясни, ние не сме некритични“, посочи още Сачева.

И припомни, че такива теми са изпращенето на оръжие за Украйна, както и това, че Радев сега не харесвал тези, на които помогнал да влязат във властта.

“Бившият министър на финансите Асен Василев е имал за заместник Росица Велкова, разчитал е на нея, а днес той сипе безпочвени обвинения, че са сбъркани прогнозите. Това е безсъдържателино, то не среща одобрение у нито един бивш финансов министър“, защити Сачева служебната финансова министърка.

По думите й, разговорите за политики очертавали мнозинствата. И именно това ще направят от ГЕРБ в парламента.

"Чисто математически мандат без ГЕРБ не може да има“, отсече тя и допълни, че именно затова от партията проявявали толерантност, отстъпки и компромиси. 

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК